Online evenement

1/1

Wat ga je beleven?

Wat is een online evenementen? Je kan veel kanten op in de online wereld, daarom zitten er veel voordelen aan vast. Hieronder 3 voorbeelden van online events die dtevents reeds organiseert.

 

Online kwartaalmeeting 
Sluit de maand af en/of start de maand met een online bijeenkomst.

 

Online seminar/congres/symposium
Deel kennis met elkaar, ga de discussie aan en laat je inspireren door meerdere gastsprekers. 

 

Productlancering
Bereik je klanten pas echt goed met een online productpresentatie.

 

dtevents werkt met professionele teams die zorgen voor o.a. een creatief programma, uitnodiging, goede verbinding én wij beschikken over de juiste apparatuur. Jouw online evenement loopt precies zoals jij het wilt. Een online evenement zal ook veel goedkoper uitvallen vergeleken met een evenement op een (externe) fysieke locatie. Geen grote locatie die je moet huren, niet met de auto naar de locatie, geen reistijd of files, geen parkeerproblemen, minder voedselverspilling, minder afval, maar wel direct in contact staan met je toehoorders. Dit zorgt ervoor dat een online evenement ook nog eens heel duurzaam zal zijn.

 

Tijdens een evenement krijg je veel meer interactie met de aanwezigen als dit online wordt georganiseerd. Tijdens het evenement kunnen de aanwezigen bijvoorbeeld via een chat communiceren met elkaar, of zelfs direct 1 op 1 verbinden met bijvoorbeeld een gastspreker.

Voor de rust momenten is het natuurlijk ook mogelijk om een Zaanse borrelbox toe te voegen.

Vanaf € 10,00 per persoon excl. BTW

Informatie

Evenementenbureau dtevents maakt het mogelijk om je eigen online event op te starten.

Met je eigen online event heb je een erg groot bereik, en flexibiliteit voor de genodigden die aanwezig zullen zijn.

Heb je vragen?
 
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur

aanbevolen 

aanbevolen 

Evenement op locatie

Altijd al een bedrijfsevenement willen geven op eigen locatie, maar weet je niet hoe je nou je eigen bedrijf om moet toveren tot een evenement? dtevents is er om het jou makkelijk te maken om op eigen locatie.

aanbevolen 

Personeelsevenement

Een goed personeelsevenement is niet alleen gezellig en leuk maar zorgt ook voor verbinding binnen een bedrijf. Elkaar beter leren kennen en begrijpen. Een succesvol personeelsevenement zorgt voor gemotiveerde medewerkers en sterke teams.

aanbevolen 

Officiële opening

Een feestelijke bedrijfsopening organiseren voor al jouw collega's, familie en (potentiële) klanten? dtevents helpt je graag bij het organiseren van een bedrijfsopening voor jouw bedrijf.

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2021 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76