evenement op eigen locatie

1/3

Wat ga je beleven?

Altijd al een bedrijfsevenement willen geven op eigen locatie, maar weet je niet hoe je nou je eigen bedrijf om moet toveren tot een evenement? Evenementenbureau dtevents is er om het jou makkelijk te maken om op eigen locatie.

Veel mensen denken dat een evenement op het eigen bedrijf niet mogelijk is of ontzettend moeilijk en lastig. Wij weten echter zonder procent zeker dat elk bedrijf omgetoverd kan worden, met de juiste aankleding en verlichting.

 

Er zijn verschillende evenementen waarbij je soms best hulp van een specialist kunt gebruiken. Wij van dtevents met 15 jaar ervaring toveren jouw bedrijf om op basis van jouw behoeftes.

 

Bijvoorbeeld het personeelsevenement, de officiële opening, de nieuwjaarsborrel, een relatie evenement, een open dag, een product presentatie, een afscheidsreceptie, een jubileum, de bedrijfsbarbecue of de kerstborrel. Wij helpen je graag om ook deze evenementen van top tot teen te regelen.

Informatie

Vanaf 10 tot 2500 personen

( meer personen in overleg )
 

Duur ( in overleg )

Prijs ( in overleg )

Heb je vragen?
 
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur

aanbevolen 

aanbevolen 

Jubileum

dtevents is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsjubileumfeesten voor grote en kleine groepen, op externe locaties of op jouw eigen bedrijf.

aanbevolen 

Personeelsevenement

Een goed personeelsevenement is niet alleen gezellig en leuk maar zorgt ook voor verbinding binnen een bedrijf. Elkaar beter leren kennen en begrijpen. Een succesvol personeelsevenement zorgt voor gemotiveerde medewerkers en sterke teams.

aanbevolen 

Relatie evenement

Een relatie evenement is hét middel om relaties die je weinig ziet of juist diegene die je vaak spreekt met hetzelfde verhaal, eens op een andere manier te ontmoeten. Bovendien is het een uitstekende manier om jouw bedrijf op de kaart te zetten.

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2021 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76