dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Hallo!
Wij staan voor u klaar

Kantooradres:

Lagendijk 3 (Unitnummer B.133)

1541 KA Koog aan de Zaan

Contact

Bel:   085 - 747 04 76

Mail: info@dtevents.nl
 

Neem contact op

Komend uit de richting Amsterdam/Zaandam 
Volg de snelweg Beverwijk/Alkmaar (A8). Neem, vlak na de brug, de afslag Zaandijk/ Koog a/d Zaan (afrit 2). Beneden houd je rechts aan (Koog a/d Zaan), om de Volkswagen-garage heen. Aan het eind van de straat ga je rechts en na 50m links, bij het bord “De Bedrijvige Bij” het parkeerterrein op (schuin tegenover de Gamma). Vanaf het parkeerterrein volg je de bordjes gaat u het trappetje links op en dan rechtdoor. Ons kantoor is gevestigd op de begane grond, eerste deur aan uw linkerhand, unitnummer B133.    

 

Vanuit noordelijke richting 
Volg de Provincialeweg. Meteen als je onder het viaduct door bent, sla je linksaf richting Koog a/d Zaan. Bij het eerste kruispunt ga je weer links, onder het viaduct door, richting de Gamma. Schuin tegenover de Gamma ga je door de grote hekken, bij het bord “De Bedrijvige Bij” rechtsaf het parkeerterrein op. Vanaf het parkeerterrein volg je de bordjes gaat u het trappetje links op en dan rechtdoor. Ons kantoor is gevestigd op de begane grond, eerste deur aan uw linkerhand, unitnummer B133. 

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.