Aan het IJsselmeer

Informatie

Vanaf 8 personen
Vanaf 4 uur
Locatie: Amsterdam

Vanaf € 19,95 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • Zaalhuur

  • Wifi

  • Flip over

Wat ga je beleven?

Deze prachtige locatie ligt in het oude stadje Medemblik, direct aan het IJsselmeer waar zich een groot parkeerterrein bevindt aan de voordeur. De ruimtes die beschikbaar worden gesteld zijn voor groepen van 8 tot 100 personen en zijn uitermate geschikt voor een vergadering, workshops, cursus, training, presentatie of expositie. Tijdens deze evenementen kunnen de gewenste audiovisuele middelen worden ingezet en er catering conform jouw wensen worden verzorgd.

Met uitzicht over het IJsselmeer geniet je van een unieke ervaring. Formeel wordt informeel en stress verandert in relaxen. In deze ongedwongen sfeer worden innovatie en creatieve ideeën in beweging gezet voor een ingrijpende vergaderingen, brainstorm vergadering of gewoon een inspirerend bedrijfsuitje. De natuurlijke sfeer en vrije ruimte maakt deze locatie uniek!

Zo zijn er nog veel meer ideeën te bedenken om een vergadering, evenement of bedrijfsuitje te doen slagen waar nog lang over wordt nagepraat. Wil je meer weten over de mogelijkheden om te vergaderen of over een zakelijke bijeenkomst? Wij maken graag voor jou een voorstel op maat.

Vanaf € 19,95 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Duurzaam vergaderen

Vergaderen in de randstad, bij deze locatie is dit ronduit inspirerend. Deze locatie heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in vaandel staan. Binnen houden zij veel rekening met buiten.

aanbevolen 

Capoeira

Het Stoomschip

Toen het stoomschip in 1897 gebouwd werd, was dit één van de grootste en sterkste stoomsleepboten van Nederland. Nu, 120 jaar later is het Nederlands oudste nog varende stoomschip en de perfecte vergaderlocatie voor een vergadering.

aanbevolen 

Capoeira

Vergaderen aan de grachtengordel

Deze inspirerende locatie is te vinden aan de mooie grachtengordel van Amsterdam. De ruimte is stijlvol ingericht met een lange eikenhouten tafel, een bar en een zitgedeelte. Daarnaast is de catering geheel biologisch.