Culinaire workshops

Sushi Chef

Workshop sushi maken

Hou je ook zo van sushi maar vind je het lastig om zelf te maken? Tijdens deze workshop leer je zelf sushi te rollen. Nadat je klaar bent met het maken van de sushi, kun je deze uiteraard proeven. Een leuke win-win situatie. En natuurlijk een geweldig teamuitje.

Lees hier meer

Duur

Minimaal

Vanaf

3,5 uur

15 personen

€ 62,50 p.p.

Foodtruck website 2.jpg

Workshop flamkuchen maken

Als er mensen over de vloer komen, wil je ze natuurlijk wel goed verzorgen. Maar wat moet je nou voor lekkers maken voor jouw gasten? Flamkuchen natuurlijk... iets wat je niet vaak voorbij ziet komen. Na deze leuke workshop, kun je de lekkerste flamkuchen maken. Het ideale teamuitje.

Lees hier meer

Duur

Minimaal

Vanaf

1,5-2 uur

12 personen

€ 32,50 p.p.

cocktails 1.jpg

Workshop cocktails shaken

Heb je altijd al willen leren hoe je de lekkerste en mooiste cocktails kunt maken? Dan kun je een cocktail workshop volgen. Tijdens de cocktail workshop leer je de lekkerste cocktails zelf shaken. Tijdens de workshop leer je twee cocktails en een lekker shotje maken. Een leuk en vooral ook heel erg lekker teamuitje.

Lees hier meer

Duur

Minimaal

Vanaf

1-1,5 uur

15 personen

€ 22,50 p.p.

Afbeedling Cacao workshop 1.jpg

Workshop chocolade maken

Dit is een workshop met inhoud, smaak en ontdekkingen. Werk je in het zweet en beleef de geschiedenis van de cacaoproductie in en rondom de Zaanstreek. Je gaat chocolade maken volgens oude technieken. Na het werk, ga je proeven. Ontdek de uiteenlopende smaken van single origin chocolade.

Lees hier meer

Duur

Minimaal

Vanaf

90 minuten

8 personen

€ 35,00 p.p.

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2021 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76