dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Culinaire workshops

Iedereen houdt toch van lekker eten en drinken? Jij toch ook? Leer nu samen met je collega's heerlijke gerechten maken of de perfecte cocktail te shaken. Na afloop van één van de workshops kunt u voortaan uw gezelschap zonder zorgen uitnodigen. Maak sushi als een Japanner of shake een cocktail als een bartender. De smaakpapillen worden getest en uiteraard is het naast een smakelijke ook vooral een ontzettend leuke en gezellige workshop.

Kies uit onderstaande culinaire workshops:

Workshop sushi maken

Houd je ook zo van sushi en vind je het moeilijk om zelf te maken? Tijdens deze workshop leer je zelf de sushi te rollen. Nadat je klaar bent met het maken van de sushi, kun je deze uiteraard proeven. Een leuke win-win situatie. 

Duur

Minimaal

3,5 uur

15 personen

Vanaf

€ 62,50 p.p.

Workshop flamkuchen maken

Als er mensen over de vloer komen, wil je ze natuurlijk wel goed verzorgen. Maar wat moet je nou voor lekkers maken voor jouw gasten? Flamkuchen natuurlijk... iets wat je niet vaak voorbij ziet komen. Na deze leuke workshop, kun je de lekkerste flamkuchen maken.

Duur

Minimaal

1,5-2 uur

12 personen

Vanaf

€ 32,50 p.p.

Workshop cocktails shaken

Heb je altijd al willen leren hoe je de lekkerste cocktails kunt maken? Dan kun je een cocktail workshop volgen. Tijdens de cocktail workshop leer je de lekkerste cocktails zelf shaken. Tijdens de workshop leer je twee cocktails en een lekkere shooter maken.

Duur

Minimaal

1-1,5 uur

15 personen

Vanaf

€ 22,50 p.p.

Workshop chocolade maken

Dit is een workshop met inhoud, smaak en ontdekkingen. Werk je in het zweet en beleef de geschiedenis van de cacaoproductie in en rondom de Zaanstreek. Je gaat chocolade maken volgens oude technieken. Na het werk, ga je proeven. Ontdek de uiteenlopende smaken van single origin chocolade.

Duur

Minimaal

90 minuten

8 personen

Vanaf

€ 35,00 p.p.

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.