Centraal station

Informatie

Vanaf 8 personen
Vanaf 4 uur
Locatie: Amsterdam

Vanaf € 32,50 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • Zaalhuur

  • Wifi

  • Onbeperkt koffie, thee & water

  • Beamer en scherm

Wat ga je beleven?

Deze vergaderlocatie is zeer goed bereikbaar met de metro, tram, trein, boot of bus, want deze stoppen bijna letterlijk voor de deur van het restaurant. Maar niet alleen de toegankelijkheid is uniek, ook de rijke historie is zeer bijzonder te noemen. De locatie is namelijk gevestigd in de oude wachtkamers van weleer.

Tussen 1881 en 1889 ontwierp bouwmeester Dr. Pierre Cuypers uit Roermond het (inmiddels iconische) Centraal Station in Amsterdam. Zijn vakmanschap wordt geroemd als de man die architectuur in Nederland nieuw leven inblies. Invloedrijk en inspirator voor velen zoals H.P. Berlage en Michel de Klerk. In het restaurant is nog een gedeelte van zijn architectuur te bewonderen is, want de vroegere wachtkamers zijn volledig gerestaureerd (inclusief het bord met de wachttijden), zodat je heel even terug in de tijd kunt.

Deze monumentale horeca- en evenementenlocatie is geschikt voor vergaderingen, workshops, presentaties, teambuilding, een teamuitje, netwerkbijeenkomsten, ontbijtsessies, diners en feesten tot zo’n 200 personen. Liever iets meer privacy? Dan kun je een wachtruimte afhuren. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Vanaf € 32,50 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Aan het IJ

Een prachtig uitzicht op het IJ in Amsterdam. Deze locatie bevindt zich in Amsterdam-Noord en staat naast het mooie uitzicht ook bekend om de vis die wordt geserveerd. Combineer de vergadering met een heerlijke lunch of een diner. Deze ruimte is te huur van 8 tot 450 personen.

aanbevolen 

Capoeira

Duurzaam vergaderen

Vergaderen in de randstad, bij deze locatie is dit ronduit inspirerend. Deze locatie heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in vaandel staan. Binnen houden zij veel rekening met buiten.

aanbevolen 

Capoeira

Het Stoomschip

Toen het stoomschip in 1897 gebouwd werd, was dit één van de grootste en sterkste stoomsleepboten van Nederland. Nu, 120 jaar later is het Nederlands oudste nog varende stoomschip en de perfecte vergaderlocatie voor een vergadering.