Aan het IJ

Informatie

Vanaf 8 personen

Vanaf 4 uur

Locatie: Amsterdam

 

 

Vanaf € 19,95 per persoon excl. BTW
 

Inclusief

  • Zaalhuur

  • Wifi

  • Onbeperkt koffie, thee & water

Wat ga je beleven?

Deze locatie is een uniek visrestaurant op een bijzondere locatie in Amsterdam-Noord. Het is gevestigd in een oude industriële loods op het bedrijventerrein van De Overkant, het voormalige Storkterrein, aan de Noordelijke IJ-oevers.

Naast dat het een goed visrestaurant is, kan deze vergaderlocatie ook goed gebruikt worden voor zakelijke bijeenkomsten. De locatie biedt ruimte aan maximaal 450 gasten. De ruimte is op verschillende manieren in te zetten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om het restaurant in tweeën te delen. Het grote restaurant gedeelte kan worden gebruikt voor het presentatiemoment. Om voor het juiste geluid te zorgen wordt een specialist ingezet op het gebied van licht en geluid.

Na het officiële gedeelte kan de groep zich verplaatsen naar het andere gedeelte voor een diner en eventueel een feest. Deze locatie biedt een gezellige sfeer voor het gehele evenement. Ook is het mogelijk om een klein gedeelte van het restaurant te huren voor kleinere gezelschappen. Dus ook ideaal voor een kleiner teamuitje.

Het restaurant is goed te bereiken met de pond en met de auto.

Vanaf € 19,95 per persoon excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

aanbevolen 

aanbevolen 

Het Stoomschip

Toen het stoomschip in 1897 gebouwd werd, was dit één van de grootste en sterkste stoomsleepboten van Nederland

aanbevolen 

Skyline

Deze prachtige vergaderruimte is gevestigd op de 17e verdieping en geeft een verbluffend uitzicht over de skyline van Amsterdam

aanbevolen 

Het museum

Dit museum is gevestigd op een unieke locatie, namelijk de Zaanse Schans. Geweldige plaats om te vergaderen en ook erg leuk om te combineren met een break-out programma. 

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2020 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76

Dtevents