Het sluisje

Informatie

Vanaf 6 personen
Vanaf 4 uur
Locatie: Zaandam

Vanaf € 275,00 per dagdeel excl. BTW

Inclusief

  • Zaalhuur

  • Wifi

  • Terras aan het water

  • Flipover

Wat ga je beleven?

De benedenverdieping van het pakhuis meet zo’n 240 m2 en heeft een strak industrieel uiterlijk. Stenen muren en vloer, industriële buizen langs het plafond. De enorme glazen schuifpui geeft uitzicht op het water en toegang tot een enorm terras met grote tafel en acht comfortabele stoelen. De ruimte is zeer luxe ingericht met twee grote (vergader)tafels en daaromheen goed zittende stoelen. De tafels kunnen in carré-vorm worden geplaatst. Indien wenselijk kan een extra tafel meer ruimte en zitplaatsen bieden. Kort samengevat; dit is een van de meest veelzijdige en flexibele vergaderlocaties die we aanbieden.

Voor de glazen schuifpui staan een grote, fraaie leren bank en gemakkelijke stoelen rond een zeer ruime salontafel. Statafels zijn uiteraard beschikbaar. In de ruimte bevindt zich een luxe, moderne keuken. Voorzien van alle gemakken. De twee aparte toiletgroepen (rolstoeltoegankelijk) en grote garderobe completeren het geheel.

Deze locatie is ideaal te combineren met bijvoorbeeld een leuke culinaire workshop.

Vanaf € 275,00 per dagdeel excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Artillerie

Het Hembrugterrein is het mysterieuze terrein waar vroeger achter hoge hekken en strenge beveiliging, de Artillerie Inrichtingen vanaf 1895 vuurwapens, artillerie en munitie produceerde voor het Nederlandse leger. Tegenwoordig kun je op dit industriële terrein vergaderen.

aanbevolen 

Capoeira

Het museum

Dit museum is gevestigd op een unieke locatie, namelijk de Zaanse Schans. Geweldige plaats om te vergaderen en ook erg leuk om te combineren met een break-out programma. Kom vergaderen en doe een rondleiding, leerzaam op meerdere manieren.

aanbevolen 

Capoeira

De autogarage

Deze van oorsprong oude autogarage is omgebouwd tot meeting- en eventlocatie. De locatie is gelegen in Zaandam op een loopafstand van nog geen 15 minuten van het centrum. Er zijn verschillende ruimtes te huur, van 8 tot maximaal 200 personen.