De autogarage

Informatie

Vanaf 8 personen
Vanaf 4 uur
Locatie: Zaandam

Vanaf € 18,50 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • Zaalhuur

  • Onbeperkt koffie, thee & water

  • Wifi

  • Flip over

Wat ga je beleven?

De garagebox heeft een gezellige centrale ruimte met een enorm projectiescherm, ideaal voor jou breaks, lunches, informele presentaties of break-out sessies. Twee grote plenaire zalen tot 200 personen en 17 flexibele break-out zalen, voorzien van alle moderne faciliteiten. Hiermee is de garagebox een van de meest flexibele vergaderlocaties.

Voor jou buiten breaks bij mooi weer is er een terras. De locatie is multi-inzetbaar voor meetings, seminars, conferences, meerdaagse trainingen en evenementen van 10 tot 300 personen. Met een ‘ALL-IN PRIJS’ weet je vooraf precies wat de kosten zijn.


De locatie is goed bereikbaar Amsterdam en gelegen op loopafstand van treinstation Zaandam. Er kan ook gratis geparkeerd worden op het privéterrein.

Vanaf € 18,50 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Artillerie

Het Hembrugterrein is het mysterieuze terrein waar vroeger achter hoge hekken en strenge beveiliging, de Artillerie Inrichtingen vanaf 1895 vuurwapens, artillerie en munitie produceerde voor het Nederlandse leger. Tegenwoordig kun je op dit industriële terrein vergaderen.

aanbevolen 

Capoeira

Het museum

Dit museum is gevestigd op een unieke locatie, namelijk de Zaanse Schans. Geweldige plaats om te vergaderen en ook erg leuk om te combineren met een break-out programma. Kom vergaderen en doe een rondleiding, leerzaam op meerdere manieren.

aanbevolen 

Capoeira

Vergaderen tegenover de Zaanse Schans

Unieke vergaderlocatie aan de Zaan en tegenover de Zaanse Schans. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over de Zaanse Schans. Het pakhuis biedt verschillende vergaderruimtes tot maximaal 75 personen.