Artillerie

Informatie

Vanaf 10 personen
Vanaf 4 uur
Locatie: Zaandam

Vanaf € 20,00 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • Zaalhuur

  • Wifi

  • Flip over

Wat ga je beleven?

Op het hembrugterrein zit Lab-44, hier vind je in totaal 700 m2 binnenruimte en dus volop mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten. Als vergaderlocatie en evenementenlocatie is Lab-44 de perfecte plek onder de rook van Amsterdam, waar je bovendien volop gratis parkeerplekken vindt.

Wij hebben diverse vergaderruimtes beschikbaar, allen voorzien van daglicht en sommigen ook van audiovisuele middelen. Vergaderen, lunchen of dineren in privé setting en zelfs een kleine bioscoop zijn mogelijk in deze ruimtes. Er zijn drie denktanks beschikbaar in verschillende groottes, ideaal voor break-out sessies, teamuitjes of als externe vergaderlocatie.

Vanaf € 20,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

De autogarage

Deze van oorsprong oude autogarage is omgebouwd tot meeting- en eventlocatie. De locatie is gelegen in Zaandam op een loopafstand van nog geen 15 minuten van het centrum. Er zijn verschillende ruimtes te huur, van 8 tot maximaal 200 personen.

aanbevolen 

Capoeira

Het sluisje

Bijzonder mooie vergaderlocatie gelegen aan de Westzanerdijk. Het biedt een prettige ruime binnenruimte en daarnaast een heerlijk terras aan het water. Ideaal tijdens mooi weer voor een stukje ontspanning, lunch en/of diner.

aanbevolen 

Capoeira

Vergaderen tegenover de Zaanse Schans

Unieke vergaderlocatie aan de Zaan en tegenover de Zaanse Schans. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over de Zaanse Schans. Het pakhuis biedt verschillende vergaderruimtes tot maximaal 75 personen.