dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Teamtrainingen

Tegenwoordig kiezen steeds meer organisaties ervoor om een bedrijfsuitje of een fun gedeelte te koppelen aan een inhoudelijke training. Begin de dag met een training als verkoopgericht denken, klantgericht communiceren of 'jouw coverstory' en sluit af met een fun gedeelte of een etentje. Op deze manier maak je trainingsdagen nog leuker.

Kies uit onderstaande trainingen:

De sales missie

Sales, een belangrijk onderdeel voor ontzettend veel organisaties. Leer verkoopgericht denken en doen tijdens de training 'De sales missie'. Je leert de kunst van verwachtingsmanagement om de verkoop te versterken en jouw organisatie te laten groeien

Duur

Minimaal

4 uur

10 personen

Vanaf

€ 125,00 p.p.

Het storyboard

Ga aan de slag tijdens deze training met het klantgericht communiceren aan de hand van het storyboard. Klantgericht communiceren vraagt om inzicht in veranderend klantgedrag. Welke contactmomenten zijn er, langs welke wegen en welke gesprekstechniek zet je vervolgens in?  

Duur

Minimaal

4 uur

10 personen

Vanaf

€ 125,00 p.p.

Jouw coverstory

Kom achter jouw persoonlijke kracht en drijfveren door middel van jouw eigen coverstory. Deze training biedt een uniek en waardevol inzicht voor jezelf en jouw werkomgeving.

Duur

Minimaal

4 uur

10 personen

Vanaf

€ 125,00 p.p.

De Agile kookstudio

Heerlijk koken en tegelijkertijd een training volgen, een betere combinatie bestaat er niet toch? De Agile kookstudio' is een leuke manier om kennis te maken met het Agile gedachtegoed en de principes van de SCRUM methodiek.

Duur

Minimaal

4 uur

10 personen

Vanaf

€ 125,00 p.p.

De simulatie

Met de training, de simulatie, leer jij organiseren en sturen. De simulatie is een unieke methode om inzicht te krijgen in het talent binnen de organisatie. Door middel van gamification en interventies zorgen we voor een veilige omgeving waarin geoefend kan worden. 

Duur

Minimaal

4 uur

10 personen

Vanaf

€ 125,00 p.p.

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.