dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Graffiti workshop

1/1

Graffiti workshop

Vanaf 10 personen

1 uur durende workshop

Op (bijna) elke locatie mogelijk
 

                Vanaf € 275,00 excl. btw 

Inclusief

  • Instructeur

  • Materiaal

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

In het kort:

Bij de workshop graffiti leer je alles wat je nodig hebt om met een spuitbus letters en character op de muur of op karton/doek te krijgen. De mogelijkheden van wat je met een spuitbus kunt maken zijn eindeloos.

Uitgebreide omschrijving:

Graffiti is een kunstvorm die wordt uitgevoerd met spuitbussen. Deze lastige techniek kan jullie worden aangeleerd. Graffiti is één van de elementen van de hiphopcultuur. Graffiti is een kunstvorm die wordt gebruikt om een statement te maken of een boodschap over te brengen. Door middel van het spuiten met graffiti spuitbussen worden er teksten en afbeeldingen op een sierlijke wijze aangebracht op de muur.

Tijdens de 1 uur durende workshop is er veel ruimte voor ideeën over groep- of individuele kunstwerken. Je wordt stap voor stap begeleid door professionele instructeurs in de technische en creatieve aspecten door professionele graffiti kunstenaars.

Er kan gekozen worden om ieder een eigen kunstwerk te laten maken, maar het is natuurlijk ook mogelijk om gezamenlijk één heel groot kunstwerk te creëren. Op een creatieve en leuke manier het teamgevoel versterken door samen te werken aan een creatief kunstwerk.

Deze workshop is op (bijna) alle locaties mogelijk, ook kan deze workshop gecombineerd worden met bijvoorbeeld een lunch, diner of borrel. Zo zijn er nog tal vol mogelijkheden, vraag hiervoor een offerte bij ons aan.

Combineren mogelijk:

- Lunch

- Diner

- Borrel                                                           

  Vanaf

€ 33,50 

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.