dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Workshop capoeira

1/1

Workshop capoeira

Vanaf 10 personen

1 uur durende workshop

Op (bijna) elke locatie mogelijk  
 

                   Vanaf € 27,50 excl. btw 

Inclusief

  • Instructeur

  • Materiaal

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

In het kort:

Capoeira is een Braziliaanse dans- en vechtkunst. De workshop start met een korte kennismaking en introductie voordat jullie aan de slag gaan. Lekker aan de slag met aanval- en verdedigingstechnieken op muziek. Ook leuk als break-out sessie.

 

Uitgebreide omschrijving:

Capoeira  is een spel, dat vaak omschreven word als een Braziliaanse vecht-dans. Het spel is een uitwisseling van aanvals- en verdedigingstechnieken op muziek, waarbij de verdedigende partij laag gebukte en ontwijkende bewegingen maakt. Boven alles is Capoeira een spel, er zal geen winnaar of verliezer zijn.

 

Capoeira is een vechtkunst verborgen in een dans en zo veel meer. Aanvallen, verdedigen, dansen, vechten, filosofie, muziek, zingen en nog meer wat je zult gaan meemaken tijdens deze workshop. Ervaar hoe ook jij deel kan nemen aan de capoeiraroda!

De workshop is erg toegankelijk en ook voor mensen met een mindere conditie goed te doen. Deze workshop gaat namelijk vooral om het plezier maken met elkaar en het leren kennen van een nieuwe sport. Wie weet ben jij er wel erg goed in?!

Dit is een één uur durende workshop die op (bijna) elke locatie kan worden gegeven. Mocht je zelf geen locatie weten, vraag bij ons een offerte aan voor de workshop en een geschikte locatie. Wij hebben tal voor locaties waar de Capoeira vecht-dans zeker gedanst kan gaan worden! Deze workshop is natuurlijk ook te combineren met een ander activiteit, transport of misschien wel een gezamenlijke lunch, diner, of een borrel.

Combineren mogelijk: 

- Extra activiteit

- Lunch

- Diner

- Borrel

- Transport

  Vanaf

€ 27,50 

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.