dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Workshops

dtevents organiseert de leukste workshops in Noord-Holland. Van een workshop fotografie met smartphone tot een workshop haka of een workshop ademen. De workshops worden aangeboden op mooie locaties en onder professionele en creatieve begeleiding. 

Verschillende categorieën

Uiteraard zijn alle workshops leuk en leerzaam. Weet je toch niet helemaal zeker welke het beste past bij jou? Dan kun je altijd contact opnemen voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden en eventuele locaties.

 

De workshops worden op verschillende locaties aangeboden en kunnen hierdoor ook goed gecombineerd worden met andere activiteiten. Het enige wat je hoeft te doen is een dag en een tijdstip te bepalen en dan zorgen wij voor de rest. Heerlijk hé? 

Creatieve workshops
Creatieve workshops
Culinaire workshops
Culinaire workshops
Actieve workshops
Actieve workshops
Mindfulness workshops
Muzikale workshops
Muzikale workshops
Teamtrainingen
Teamtrainingen
Show More
Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.