dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Workshop sushi maken

Workshop sushi maken

Vanaf 15 personen

3,5 uur durende workshop
(Bijna) op elke locatie mogelijk

          Vanaf € 62,50 excl. btw

Inclusief

  • Kok(s)

  • Materiaal

  • Ingrediënten

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

In het kort:

Ga samen met je collega’s de uitdaging aan om zelf sushi te leren maken. Tijdens de workshop leren jullie verschillende soorten sushi met verschillende soorten vis en vele andere ingrediënten te bereiden. Zodra de sushi klaar is zullen jullie de sushi natuurlijk gezamenlijk gaan proeven!

Uitgebreide omschrijving:

Sushi is een zeer populair gerecht dat komt uit Zuidoost Azië. Sushi bestaat uit rijst en zeewier gecombineerd met vis, ei en groente. De sushi kan naar smaak worden gedoopt in sojasaus die in Japan bij vrijwel elk gerecht wordt geserveerd. Een andere bij sushi veel geserveerde smaakmaker is wasabi, dit is een groene, pittige pasta gemaakt van de wasabia japonica-wortel. De pasta is scherp en vol van smaak. Als bijgerecht wordt er meestal gari geserveerd, dunne plakjes ingemaakte gember.

De workshop zal bestaan uit het maken van verschillende soorten sushi met verschillende soorten vis en groente. Je leert te koken met rijstwijn, rijstazijn, nori, verse soorten vis en vele andere ingrediënten. Vervolgens zal je leren hoe je de sushi op moet rollen en vervolgens moet snijden.

Samen koken en samen eten is een ontspannende en leerzame bezigheid, maar ook vooral een uitdaging. Onder een goede begeleiding van onze koks zet je samen met jouw collega’s de lekkerste sushi op tafel, en krijg je veel informatie over de beste materialen en ingrediënten je kunt gebruiken.

Deze 3,5 uur durende workshop kan op elke locatie plaatsvinden, zelfs op het kantoor van je werk. Komen jij en je collega’s niet over de locatie uit? Wij zorgen dan voor een locatie die helemaal afgestemd is op jullie wensen en eisen.

Combineren mogelijk:

- Borrel

- Diner

- Transport

  Vanaf
€ 62,50

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.