Workshop gitaarspelen 

1/4

Informatie

 

1,5 uur durende workshop gitaarspelen

Locatie: online

 

 

Vanaf € 35,00 per persoon excl. BTW
 

Inclusief:

  • Instructeur Ruben Hoeke

  • Toegang tot een veilige online omgeving

 

Wat ga je beleven?

Tijdens de workshop gitaarspelen, gaat het allemaal om.... Inderdaad gitaarspelen!

Of je nou pas net speelt en leert wat een plectrum is of al jaren bezig bent op de zes snaren, deze workshop is gegarandeerd op jouw niveau. 

Instructeur en befaamd gitarist Ruben Hoeke neemt je in deze workshop mee in de wondere wereld van de gitaar. Van te voren zal contact met je worden opgenomen over het niveau van de workshop. Je wordt na iedere tip die jou wordt gegeven beter in je gitaarspel. Samen met je collega's ervaar je wat het is om gitaar te spelen voor publiek.

 

Ook tijdens de coronamaatregelen is deze workshop te boeken. Speel veilig met jouw collega's op anderhalve meter afstand. Deze activiteit is ontzettend leuk als teamuitje of als onderdeel van een uniek bedrijfsuitje.

Even tijdens een break een drankje drinken of een lekkere bite nuttigen? Dit kan natuurlijk! Je kan deze workshop combineren met een borrelbox die bij jou en je collega's wordt thuisgestuurd.

Vanaf € 35,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur

aanbevolen 

aanbevolen 

046_9752_Actiz_Benchmarkcongres2015_0210

Haka workshop

Haka is officieel een ceremoniële dans van de Maori's uit Nieuw-Zeeland. Tijdens de Haka workshop gebruik je zowel het lichaam als de stem.

aanbevolen 

bfd564_87951a1eb44a4b319942d7e07427b9bb_

Caribische drumband

Je kent ze wel, die vrolijk Caribische drumbands met dat heerlijke ritmegevoel. Jaloersmakend om te zien. Tijdens deze workshop leren jullie muziek maken zoals zij. Het is een vrolijke en muzikale workshop waarbij je helemaal in de muziek opgaat.

aanbevolen 

capoeira.jpg

Capoeira workshop

Capoeira is een Braziliaanse dans- en vechtkunst. De workshop start met een korte kennismaking en introductie voordat jullie aan de slag gaan. Lekker aan de slag met aanval- en verdedigingstechnieken op muziek. Ook leuk als break-out sessie.