dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Workshop flammkuchen maken

 

 

 

 

In het kort:

Als er mensen over de vloer komen, wil je ze natuurlijk wel goed verzorgen. Maar wat moet je nou voor lekkers maken voor jouw gasten? Flammkuchen natuurlijk... iets wat je niet vaak voorbij ziet komen. Na deze leuke workshop kun je de lekkerste Flammkuchen maken.

Uitgebreide omschrijving:

Flammkuchen waarvan de letterlijke vertaling “ brandende taart” is, is een traditioneel en authentiek Duits gerecht. Deze hartige taart word overal in Duitsland verkocht. De oorsprong van de Flammkuchen ligt in Elzas, een streek die meerdere keren een deel van Duitsland is geweest.

Zelf Flammkuchen klaarmaken is leuk en niet al te moeilijk. De Flammkuchen kun je zowel hartig belegen als zoetig. Hoewel Flammkuchen een klein beetje op een hele dunne pizza lijkt, is dit niet hoe het smaakt.

Flammkuchen staan bekend om hun zeer dunne en knapperige bodem van brooddeeg en worden traditioneel gegeten met crème fraîche, spek en ui. varianten met pompoen, mozzarella, ham en rucola tot peren en cranberries of kersen en marsepein worden ook veel gegeten.

Tijdens deze 1,5 á 2 uur durende workshop zul je samen met je collega's onder begeleiding van onze zeer ervaren kok(s), creatief aan de slag gaan met verschillende soorten ingrediënten om de Flammkuchen op z'n lekkerst te maken. Na deze workshop weten jij en je collega's precies hoe jullie de allerlekkerste Flammkuchen kunnen maken. Zodra jullie de Flammkuchen gemaakt hebben is het natuurlijk tijd om deze gezamenlijk te gaan proeven!

 

Combineren mogelijk:

- Borrel

- Activiteit

- Transport

Workshop flammkuchen maken

Vanaf 12 personen

1,5 - 2 uur durende workshop

Op (bijna) elke locatie mogelijk
 

               Vanaf € 32,50 excl. btw

Inclusief

  • Kok(s)

  • Materiaal

  • Ingrediënten

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

  Vanaf

€ 32,50

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.