Flammkuchen maken

1/3

Informatie

 

Vanaf 12 personen

1,5 - 2 uur durende workshop

Locatie: op (bijna) elke locatie mogelijk

 

 

Vanaf € 32,50 per persoon excl. BTW
 

Inclusief:

  • Kok(s)

  • Materiaal

  • Ingrediënten

Wat ga je beleven?

Flammkuchen waarvan de letterlijke vertaling “ brandende taart” is, is een traditioneel en authentiek Duits gerecht. Deze hartige taart word overal in Duitsland verkocht. De oorsprong van de Flammkuchen ligt in Elzas, een streek die meerdere keren een deel van Duitsland is geweest.

Zelf Flammkuchen klaarmaken is leuk en niet al te moeilijk. De Flammkuchen kun je zowel hartig belegen als zoetig. Hoewel Flammkuchen een klein beetje op een hele dunne pizza lijkt, is dit niet hoe het smaakt.

Flammkuchen staan bekend om hun zeer dunne en knapperige bodem van brooddeeg en worden traditioneel gegeten met crème fraîche, spek en ui. varianten met pompoen, mozzarella, ham en rucola tot peren en cranberries of kersen en marsepein worden ook veel gegeten.

Tijdens deze 1,5 á 2 uur durende workshop zul je samen met je collega's onder begeleiding van onze zeer ervaren kok(s), creatief aan de slag gaan met verschillende soorten ingrediënten om de Flammkuchen op z'n lekkerst te maken. Na deze workshop weten jij en je collega's precies hoe jullie de allerlekkerste Flammkuchen kunnen maken. Zodra jullie de Flammkuchen gemaakt hebben is het natuurlijk tijd om deze gezamenlijk te gaan proeven!

Vanaf € 32,50 per persoon excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg

aanbevolen 

aanbevolen 

Chefkok en assistent in actie_kookworksh

Online kookworkshop

Niet uit eten kunnen, maar wel lekker willen eten, maar geen inspiratie meer?
Laat je meenemen op een culinaire reis door je eigen (privé) kok
.

aanbevolen 

Gesmolten chocolade

Chocolade maken

Je gaat chocolade maken volgens oude technieken. Na het werk, ga je proeven. Ontdek de uiteenlopende smaken van single origin chocolade.

aanbevolen 

Sushi workshop.png

Sushi workshop

Tijdens deze workshop leer je zelf de sushi te rollen. Nadat je klaar bent met het maken van de sushi, kun je deze uiteraard proeven. Een leuke win-win situatie.