dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Workshop Djembé

1/1

Workshop Djembé

Vanaf 10 personen

1 uur durende workshop

Op (bijna) elke locatie mogelijk
 

  Vanaf € 335,00 per uur excl. btw 

Inclusief

  • Instructeur

  • Materiaal

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

In het kort:

De djembé is een vaastrommel die veelal voorkomt in West-Afrika. Djembés werden traditioneel gebruikt om met andere dorpen te communiceren, het geluid wat ze produceren is namelijk kilometers verderop nog te horen. Ontzettend leuke workshop!

 

Uitgebreide omschrijving 

De djembé workshop is de ideale workshop die het groepsgevoel versterkt. Tijdens deze workshop staat samenwerken en vooral heel veel plezier hebben samen voorop!

De Djembé is een vaastrommel die voornamelijk afkomstig is uit West-Afrika. Omdat Djembés een geluid kunnen produceren dat kilometers verderop nog te horen is, werd deze trommel traditioneel gebruikt om snel met andere dorpen te communiceren. De traditionele Djembé wordt met de hand gemaakt, een boomstam wordt uitgehold en bespannen met een geitenvel. Dit vel wordt via een touw-bespanning op de djembé bevestigd.

Er zijn wel duizend verschillende stijlen , de ritmes die wij nu gaan leren zijn Lamba en Warasodon.

Dit zijn twee verrassend leuke ritmes, die makkelijk te leren zijn. Tijdens de workshop krijgen jullie een stukje uitleg over de geschiedenis van Djembé. Vervolgens zullen jullie zelf hard aan de slag gaan, en aan het einde is het natuurlijk de bedoeling dat jullie zelf een leuk ritme kunnen spelen.

De workshop is op (bijna) elke locatie mogelijk, zowel binnen als buiten. Ook is het leuk om de workshop te combineren met een lunch, diner of een borrel. De workshop is mogelijk vanaf 10 tot 40 personen. Wil je komen met meer dan 40 personen? Neem contact met ons op.

 

Combineren mogelijk:

- Transport

- Evenement

- Borrel

  Vanaf

€ 335,00

 per uur

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.