dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Workshop cocktails shaken

Workshop cocktails shaken

Vanaf 15 personen 

1,5 uur durende workshop

Mogelijk op (bijna) elke locatie
 

             Vanaf € 22,50  excl. btw

Inclusief

  • Pro bartender(s)

  • Materiaal

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

In het kort:

Leer tijdens deze workshop alles over het maken van de aller lekkerste cocktail, en laat je verassen door de vele smaaksensaties.

 

Uitgebreide omschrijving:

Een cocktail is een lekker drankje gemengd met verschillende al of niet alcoholische dranken, limonades en vruchtensappen. Er worden vaak kleurige mengsels gemaakt en het liefst wordt de cocktail in een speciaal glas geserveerd en gecodeerd. Laat je fantasie los met verschillende soorten fruit en decoraties.

Hoeveel cocktails bestaan er? Welke cocktails zijn er allemaal? Wat zijn de populairste? En hoe maak ik deze? Tijdens deze anderhalf uur durende workshop zullen speciale pro bartenders jouw omtoveren tot een echte cocktailshaker. Zij zullen jouw advies geven en je de basis leren van het maken van een echte cocktail.

Je zult uiteindelijk twee cocktails gaan maken, maar je leert ook hoe je een lekkere shooter kunt maken. Mocht je toch meer cocktails willen shaken dan 2 cocktails? Dat kan, het is volledig op jouw wensen en eisen gericht. Zodra je de allerlekkerste cocktails gemaakt hebt, is het tijd om ze lekker te gaan proeven.

Wil je deze workshop graag combineren? Bij ons is alles mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een geheel verzorgd diner. Hier kun je eerst volop genieten van het eten, en vervolgens word je omgetoverd in een echte cocktailshaker en ga je aan de slag achter de bar en laat je al je fantasie los! Deze workshop is op (bijna) elke locatie mogelijk, kom je er zelf niet uit? Wij zullen je helpen met het vinden van dé perfecte locatie voor de cocktail workshop.

Combineren met:

- Borrel

- Diner

- Transport                                                                         

  Vanaf

€ 22,50

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.