cocktailworkshop

Informatie

 

Vanaf 15 personen

1,5 uur durende workshop

Locatie: op bijna elke locatie mogelijk

 

 

Vanaf € 22,50 per persoon excl. BTW
 

Inclusief:

  • Pro bartender(s)

  • Materiaal

  • Ingrediënten

Wat ga je beleven?

Een cocktail is een lekker drankje gemengd met verschillende al of niet alcoholische dranken, limonades en vruchtensappen. Er worden vaak kleurige mengsels gemaakt en het liefst wordt de cocktail in een speciaal glas geserveerd en gecodeerd. Laat je fantasie los met verschillende soorten fruit en decoraties.

Hoeveel cocktails bestaan er? Welke cocktails zijn er allemaal? Wat zijn de populairste? En hoe maak ik deze? Tijdens deze anderhalf uur durende workshop zullen speciale pro bartenders jouw omtoveren tot een echte cocktailshaker. Zij zullen jouw advies geven en je de basis leren van het maken van een echte cocktail.

Je zult uiteindelijk twee cocktails gaan maken, maar je leert ook hoe je een lekkere shooter kunt maken. Mocht je toch meer cocktails willen shaken dan 2 cocktails? Dat kan, het is volledig op jouw wensen en eisen gericht. Zodra je de allerlekkerste cocktails gemaakt hebt, is het tijd om ze lekker te gaan proeven.

Wil je deze workshop graag combineren? Bij ons is alles mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een geheel verzorgd diner. Hier kun je eerst volop genieten van het eten, en vervolgens word je omgetoverd in een echte cocktailshaker en ga je aan de slag achter de bar en laat je al je fantasie los! Deze workshop is op (bijna) elke locatie mogelijk, kom je er zelf niet uit? Wij zullen je helpen met het vinden van dé perfecte locatie voor de cocktail workshop.

Vanaf € 22,50 per persoon excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg

aanbevolen 

aanbevolen 

Chefkok en assistent in actie_kookworksh

Online kookworkshop

Niet uit eten kunnen, maar wel lekker willen eten, maar geen inspiratie meer?
Laat je meenemen op een culinaire reis door je eigen (privé) kok
.

aanbevolen 

Gesmolten chocolade

chocolade maken

Je gaat chocolade maken volgens oude technieken. Na het werk, ga je proeven. Ontdek de uiteenlopende smaken van single origin chocolade.

aanbevolen 

Sushi workshop.png

Sushi workshop

Tijdens deze workshop leer je zelf de sushi te rollen. Nadat je klaar bent met het maken van de sushi, kun je deze uiteraard proeven. Een leuke win-win situatie.