Workshop caribische drumband

1/2

Informatie

 

Vanaf 10 personen

1 uur durende workshop

Locatie: op bijna elke locatie mogelijk

 

 

Vanaf € 335,00 per uur excl. BTW
 

Inclusief

  • instructeur

  • Materiaal

Wat ga je beleven?

Een Caribische brassband is een drumband die mogelijk kan worden aangevuld met blaasinstrumenten. Deze muziek is ontstaan op Aruba en klinkt heel anders dan de traditionele Europese brassbandmuziek.

Muziek is iets wat je voelt en het zet je aan tot een bepaalde actie. Je begrijpt meestal gelijk wat de muziek je vertelt, want het is de taal die je van nature spreekt. Ons doel is om ieder die deelneemt aan de workshop gelegenheid te bieden om deze taal te ontwikkelen.

Deze workshop is een ontzettend vrolijke workshop, de heerlijke muziek zorgt voor een goede sfeer. De ritmes zijn meestal energiek en na afloop van de workshop lijkt het net of je even op vakantie bent geweest in een land aan de Caribische zee.

Deze 1 uur durende workshop is op (bijna) iedere locatie mogelijk, zowel binnen als buiten. Je collega's en jij hebben helemaal geen ervaring nodig! De workshop word namelijk gegeven door een enthousiaste instructeur die al jaren ervaring heeft met het geven van deze workshop aan grote en een kleinere groepen. Combineer deze workshop met bijvoorbeeld een uitgebreid 3-gangendiner of doe deze workshop als een break out tijdens een vergadering.

Combineren mogelijk:

  • Evenement

  • Vergaderen

  • Borrel

Vanaf € 335,00 per persoon excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg

aanbevolen 

aanbevolen 

046_9752_Actiz_Benchmarkcongres2015_0210

Haka workshop

Haka is officieel een ceremoniële dans van de Maori's uit Nieuw-Zeeland. Tijdens de Haka workshop gebruik je zowel het lichaam als de stem.

aanbevolen 

Drumstel

Djembé

De djembé is een vaastrommel die veelal voorkomt in West-Afrika. Djembés werden traditioneel gebruikt om met andere dorpen te communiceren, het geluid wat ze produceren is namelijk kilometers verderop nog te horen. Ontzettend leuke workshop!

aanbevolen 

Zingende vrouw met koptelefoon_dtevents.

Online silent disco

Show je dansmoves en schreeuw je keel schor op jouw guilty pleasure songs. Geen geluidsoverlast voor je gezinsleden of je buren en toch heerlijk van deze – met zorg – uitgekozen muziek genieten. Koptelefoon op en voetjes van de vloer!