dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Caribische drumband

1/1

Caribische drumband

Vanaf 10 personen

1 uur durende workshop

Op (bijna) elke locatie mogelijk
 

  Vanaf € 335,00 per uur excl. btw 

Inclusief

  • Instructeur

  • Materiaal

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

Vanaf € 275,00 per uur excl. btw 

In het kort:

Je kent ze wel, die vrolijk Caribische drumbands met dat heerlijke ritmegevoel. Jaloersmakend om te zien. Tijdens deze workshop leren jullie muziek maken zoals zij. Het is een vrolijke en muzikale workshop waarbij je helemaal in de muziek opgaat.

Uitgebreide omschrijving:

Een Caribische brassband is een drumband die mogelijk kan worden aangevuld met blaasinstrumenten. Deze muziek is ontstaan op Aruba en klinkt heel anders dan de traditionele Europese brassbandmuziek.

Muziek is iets wat je voelt en het zet je aan tot een bepaalde actie. Je begrijpt meestal gelijk wat de muziek je vertelt, want het is de taal die je van nature spreekt. Ons doel is om ieder die deelneemt aan de workshop gelegenheid te bieden om deze taal te ontwikkelen.

Deze workshop is een ontzettend vrolijke workshop, de heerlijke muziek zorgt voor een goede sfeer. De ritmes zijn meestal energiek en na afloop van de workshop lijkt het net of je even op vakantie bent geweest in een land aan de Caribische zee.

Deze 1 uur durende workshop is op (bijna) iedere locatie mogelijk, zowel binnen als buiten. Je collega's en jij hebben helemaal geen ervaring nodig! De workshop word namelijk gegeven door een enthousiaste instructeur die al jaren ervaring heeft met het geven van deze workshop aan grote en een kleinere groepen. Combineer deze workshop met bijvoorbeeld een uitgebreid 3-gangendiner of doe deze workshop als een break out tijdens een vergadering.

Combineren mogelijk:

- Evenement

- Vergaderen

- Borrel

  Vanaf

€ 335,00

 per uur

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.