Workshop capoeira

1/2

Informatie

 

Vanaf 10 personen

1 uur durende workshop

Locatie: op bijna elke locatie mogelijk

 

 

Vanaf € 27,50 per persoon excl. BTW
 

Inclusief

  • instructeur

  • Materiaal

Wat ga je beleven?

Capoeira  is een spel, dat vaak omschreven word als een Braziliaanse vecht-dans. Het spel is een uitwisseling van aanvals- en verdedigingstechnieken op muziek, waarbij de verdedigende partij laag gebukte en ontwijkende bewegingen maakt. Boven alles is Capoeira een spel, er zal geen winnaar of verliezer zijn.

 

Capoeira is een vechtkunst verborgen in een dans en zo veel meer. Aanvallen, verdedigen, dansen, vechten, filosofie, muziek, zingen en nog meer wat je zult gaan meemaken tijdens deze workshop. Ervaar hoe ook jij deel kan nemen aan de capoeiraroda!

De workshop is erg toegankelijk en ook voor mensen met een mindere conditie goed te doen. Deze workshop gaat namelijk vooral om het plezier maken met elkaar en het leren kennen van een nieuwe sport. Wie weet ben jij er wel erg goed in?!

Dit is een één uur durende workshop die op (bijna) elke locatie kan worden gegeven. Mocht je zelf geen locatie weten, vraag bij ons een offerte aan voor de workshop en een geschikte locatie. Wij hebben tal voor locaties waar de Capoeira vecht-dans zeker gedanst kan gaan worden! Deze workshop is natuurlijk ook te combineren met een ander activiteit, transport of misschien wel een gezamenlijke lunch, diner, of een borrel.

Combineren mogelijk: 

  • Extra activiteit

  • Lunch

  • Diner

  • Borrel

  • Transport

Vanaf € 27,50 per persoon excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg

aanbevolen 

aanbevolen 

046_9752_Actiz_Benchmarkcongres2015_0210

Haka workshop

Haka is officieel een ceremoniële dans van de Maori's uit Nieuw-Zeeland. Tijdens de Haka workshop gebruik je zowel het lichaam als de stem.

aanbevolen 

gooische bingo.png

Online gooische bingo

De quizmaster heet je van harte welkom in het hart van het Gooi en zal geheel in stijl de ballen trekken. Lekker een avondje BINGO spelen met je collega’s en kijken wie er met de prijzen vandoor gaat.

aanbevolen 

Zingende vrouw met koptelefoon_dtevents.

Online silent disco

Show je dansmoves en schreeuw je keel schor op jouw guilty pleasure songs. Geen geluidsoverlast voor je gezinsleden of je buren en toch heerlijk van deze – met zorg – uitgekozen muziek genieten. Koptelefoon op en voetjes van de vloer!