Yoga op het strand

1/1

Informatie

 

Vanaf 8 personen

2 uur durende workshop

Locatie: op bijna elke locatie mogelijk

 

 

Vanaf € 32,50 per persoon excl. BTW
 

Inclusief

  • instructeur

Wat ga je beleven?

Stress op het werk is beroepsziekte nummer 1 en meer dan 1 miljoen mensen in Nederland lopen jaarlijks het risico op een burn-out en andere werk gerelateerde psychische aandoeningen. Als je dan besloten hebt een andere koers te varen is dat best spannend, en dat is ook zeker logisch!

Maar… als je niets anders er aan doet, gaat er ook niets veranderen. Dus het is goed om te leren met stress gerelateerde klachten om te gaan. Eén van de beste manieren is yoga!

Hoe je het leven ervaart en hoe je omgaat met processen en gebeurtenissen in je leven heeft invloed op je lichaam én op je ademhaling. Je krijgt een nieuwe kijk op ademhalen en leert praktisch het hoe en waarom van de methode.

Deze twee uur durende workshop kan gegeven worden op (bijna) alle locaties, ook kan de workshop worden gecombineerd. Denk bijvoorbeeld aan: een uitgebreide lunch, een luxe diner, een gezellige borrel om de workshop mee af te sluiten of een teambuilding activiteit. Ook kunnen wij voor een locatie zorgen, de locatie zal aan al je wensen en eisen voldoen. Vraag bij ons een offerte aan zodat wij er gelijk mee aan de slag kunnen gaan.

Combineren mogelijk:

  • Teambuilding activiteit

  • Borrel

  • Lunch

Vanaf € 32,50 per persoon excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg

aanbevolen 

aanbevolen 

Capoeira

workshop capoeira

Capoeira is een Braziliaanse dans- en vechtkunst. De workshop start met een korte kennismaking en introductie voordat jullie aan de slag gaan.

aanbevolen 

Gesmolten chocolade

Chocolade maken

Je gaat chocolade maken volgens oude technieken. Na het werk, ga je proeven. Ontdek de uiteenlopende smaken van single origin chocolade.

aanbevolen 

046_9752_Actiz_Benchmarkcongres2015_0210

Haka workshop

Haka is officieel een ceremoniële dans van de Maori's uit Nieuw-Zeeland. Tijdens de Haka workshop gebruik je zowel het lichaam als de stem.