dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

WKR-regeling

Heb jij je kennis over de werkkostenregeling (wkr) goed op orde of juist helemaal niet?Wij van dtevents werken samen met een gespecialiseerde organisatie die samen met ons alles binnen de WKR-regeling onderzoekt voor jouw onderneming. Zo kunnen wij jou hierdoor goed informeren en adviseren over wat mogelijk is. 
Onderstaand vind je in het kort informatie over de WKR-regeling. Meer informatie gewenst? Maak een afspraak met één van onze collega's. 


Bijdrage werkgever

Jouw bijdrage in de kas van de personeelsvereniging is in beginsel onbelast. Voorwaarde is wel dat jouw werknemers geen recht hebben op bepaalde uitkeringen of verstrekkingen door de personeelsvereniging. Zo’n recht kan bijvoorbeeld voortvloeien uit de statuten van de personeelsvereniging of andere gemaakte afspraken. Is zo’n recht aanwezig, dan is jouw bijdrage in de kas van de personeelsvereniging wel belast. Over het algemeen zal er echter geen sprake zijn van een recht, en zal jouw bijdrage onbelast zijn.


Uitje georganiseerd door personeelsvereniging

In de meeste gevallen zal een door de personeelsvereniging georganiseerd uitje te veel met de dienstbetrekking samenhangen, waardoor de waarde van dit uitje belast is bij jouw werknemers. Gelukkig kunt je dit voorkomen door een beroep te doen op de zogenaamde fondsvrijstelling. Als de personeelsvereniging voldoet aan de volgende waarden, zijn de uitjes en andere uitkeringen of verstrekkingen door de personeelsvereniging dan onbelast:

  • Je hebt als werkgever in de afgelopen vijf jaar net zo veel of minder in de kas van de personeelsvereniging gestort als jouw werknemers.

  • De werknemers hebben geen recht op uitkeringen en verstrekkingen uit de personeelsvereniging.

  • De uitkeringen of verstrekkingen hebben geen betrekking op adoptie, overlijden, ziekte, invaliditeit en bevalling.

dtevents staat voor :
Gemak
Noord-Holland
Authenticiteit
Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.