Winterfest

Wintersport, is één van die dingen waar we ieder jaar naar uit kijken, maar dit jaar helaas even niet. Betekent dit dat we dan helemaal geen wintersportlol kunnen maken? Nee natuurlijk niet niet, evenementenbureau dtevents organiseert in samenwerking met Hotel Zuiderduin WINTERFEST. 

Hierbij kan je als bedrijf een volledige online activiteit boeken, in 
ski-wintersfeer.

Wij beschikken over meerdere verschillende volledig uitgeruste 
en prachtig geënsceneerde studio's vanuit waar we de activiteiten naar
de deelnemers streamen met een beveiligde verbinding.

Digitale fotografie kantoor.JPG

Workshop smartphone fotografie

Wil je de meest unieke en leuke momenten van deze, indoor, winter vastleggen met jouw smartphone en deze via social media delen? Na deze korte online workshop maak je interessantere en betere foto’s. Onze eigen hoffotograaf geeft je in deze korte workshop enkele tips & tricks.

Duur

1 uur

Minimaal

20 personen

Vanaf

€ 17,50 p.p.

Lees hier meer

Bier proeven.JPG

Online workshop bierbrouwen

Altijd al willen leren hoe je zelf een lekker biertje kan maken? In deze workshop leer je precies hoe dat moet, gewoon online, in je eigen huis. Daarnaast zal je leren wat nou eigenlijk de verschillen zijn tussen de verschillende biersoorten, dus of je nou de voorkeur geeft aan een IPA, een bockbier of een pilsener, na deze workshop ken je niet alleen de verschillen maar kan je ze ook nog eens veel beter onderscheiden.

Duur

1,5 uur

Minimaal

20 personen

Vanaf

€ 25,00 p.p.

Lees hier meer

Gluhwein.JPG

Online workshop Glühwein maken

Glühwein, mulled wine, glögg, feuerzangenbowle of gewoon de oer-Hollandse bisschopswijn, we kennen het allemaal maar hoe maak je het nou eigenlijk? Dat is precies wat je gaat leren in deze online workshop. Dus samen met je collega’s ga je lekker aan de slag en ga je dit heerlijke winterdrankje maken. 

Duur

1 uur

Minimaal

20 personen

Vanaf

€ 15,00 p.p.

Lees hier meer

Image by Maarten Duineveld

Online Winter(sport) pubquiz

Wat is er leuker dan een pubquiz? Een hapje, een drankje en een quizmaster die een geweldige quiz presenteert. Helemaal in de stijl van Anton uit Tirol. Dus zelfs als je zelf niet naar de bierstube toe kan, komt de bierstube gewoon online naar jou en je collega’s! 

Duur

1 uur

Minimaal

20 personen

Vanaf

€ 10,00 p.p.

Lees hier meer

bingo_dtevents.jpg

Winterfest bingo

Bingo spelen, een van de meest relaxte bezigheden die wij ons in kunnen denken. Supergezellig met je collega’s en natuurlijk onze onvolprezen bingomasters. Heerlijk om even te doen als relaxed tussendoortje en natuurlijk ene perfect excuus om even lekker wat te eten en drinken. Deze bingo wordt gepresenteerd door onze eigen Tiroolse Anton, of zijn dirndl dragende Beierse nichtje Emma.

Duur

1 uur

Minimaal

20 personen

Vanaf

€ 10,00 p.p.

Lees hier meer

Erwtensoep met ingredienten.JPG

online workshop Zelf erwtensoep maken

Jij zegt winter? Wij zeggen erwtensoep! Voor ons toch echt het ultieme wintereten. Maar het lijkt soms best een uitdaging om een lekker verse erwtensoep te maken. Want wat moet er nou eigenlijk allemaal in en hoe lang moet het vervolgens trekken?

Duur

1 uur

Minimaal

20 personen

Vanaf

€ 15,00 p.p.

Lees hier meer

Stamppot maken.JPG

Online workshop Stamppot maken

Wij horen je al denken: ”Stamppot maken? Serieus?” Ja, wij zijn bloedserieus want deze winterkost kennen we allemaal maar wist je dat je naast de hutspot, boerenkool en andijviestamppot met de traditionele groente en aardappelen ook andere, minder traditioneel Nederlandse ingrediënten kan gebruiken voor een nóg lekkerder resultaat?

Duur

1 uur

Minimaal

20 personen

Vanaf

€ 15,00 p.p.

Lees hier meer