Werkgeluk en duurzame inzetbaarheid

Zo ver weg, maar toch dichtbij

Er zijn veel punten die bijdragen aan het werkgeluk van werknemers. Zo heeft de mate van steun, coaching of opbouwende kritiek van een leidinggevende invloed op het werkgeluk van medewerkers. Door deze aandacht krijgen medewerkers het gevoel dat zij er niet alleen voor staan. Ook de sfeer op kantoor heeft invloed op het werkgeluk dat jij ervaart. Een teamgevoel draagt op een positieve manier bij aan de sfeer op werk en dus ook op het werkgeluk. Ook genoeg sociale interactie met collega's op het werk en daarbuiten maakt werken een stuk leuker en aantrekkelijk.  

De pandemie heeft echter roet in het eten gegooid, waardoor deze belangrijke punten niet meer zo makkelijk te bereiken zijn als ervoor. Na het werk nog even gezellig een borrel drinken bij de dichtstbijzijnde kroeg, teamuitjes vol met unieke activiteiten of samen op kantoor de hele dag aan een project werken.

Maar... nu dat veel van ons thuiswerken en we elkaar vrijwel alleen nog zien door een computerscherm, hoeft dit niet te betekenen dat we die momenten die ons werkgeluk zo beïnvloeden niet meer kunnen doen. Deze activiteiten zorgen er namelijk voor dat medewerkers ook duurzaam inzetbaar blijven.

Wij bieden dé activiteiten aan om de verbinding weer terug te krijgen. Want al zijn jouw collega's zo ver weg, op deze manier zijn ze weer even dichtbij. Ook dragen onze activiteiten bij om de sleur van het constant in vergadering zitten en pijn krijgen aan je rug van het zitten aan de keukentafel even te vergeten. Zo hebben wij de volgende mogelijkheden: