VR experience

boy-kinderfeestje
boy-kinderfeestje

VR-Lasergamen-plus-logo-100kb
VR-Lasergamen-plus-logo-100kb

vr-cafe-1024x683
vr-cafe-1024x683

boy-kinderfeestje
boy-kinderfeestje

1/3

In het kort:

Waan je samen met je collega’s in een wereld die jullie nog niet zo hebben gekend. Jullie zien, horen, voelen en beleven een hele nieuwe wereld om jullie heen. Dit allemaal tijdens de VR Experience.

 

Uitgebreide informatie:

Tijdens de VR Experience krijgt iedereen een speciale headset op.Terwijl er een groepje collega’s met een VR headset aan het spelen zijn, kunnen de andere collega’s op de grote schermen meekijken onder het genot van een lekker drankje.

Er zullen steeds 10 VR headsets beschikbaar zijn, dus de groep zal worden verdeeld in kleinere groepjes. Er kan gekozen worden uit verschillende spelen, deze hebben allemaal een ander onderwerp. Tijdens het spel zullen er 2 tot 6 professionele begeleiders zijn, dit hangt af van de totale grote van de groep.

Er kan gekozen worden uit VR Experience of VR lasergamen, deze activiteiten kunnen gedaan worden in Haarlem. Wil je deze activiteit heel graag met je collega’s doen maar komt de locatie echt niet handig uit? Wij zullen gaan kijken voor de mogelijkheden op een andere locatie

Combineren mogelijk: 

- Transport

- Diner

- Borrel

  Vanaf

€ 25,00

VR Experience

Inclusief

  • instructie van gecertificeerde

  • VR headset

Vanaf 5 personen

1 uur durende activiteit

Mogelijk in Haarlem  

 

                         Vanaf € 25,00 excl. btw 

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg