dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

VR experience

In het kort:

Waan je samen met je collega’s in een wereld die jullie nog niet zo hebben gekend. Jullie zien, horen, voelen en beleven een hele nieuwe wereld om jullie heen. Dit allemaal tijdens de VR Experience.

 

Uitgebreide informatie:

Tijdens de VR Experience krijgt iedereen een speciale headset op.Terwijl er een groepje collega’s met een VR headset aan het spelen zijn, kunnen de andere collega’s op de grote schermen meekijken onder het genot van een lekker drankje.

Er zullen steeds 10 VR headsets beschikbaar zijn, dus de groep zal worden verdeeld in kleinere groepjes. Er kan gekozen worden uit verschillende spelen, deze hebben allemaal een ander onderwerp. Tijdens het spel zullen er 2 tot 6 professionele begeleiders zijn, dit hangt af van de totale grote van de groep.

Er kan gekozen worden uit VR Experience of VR lasergamen, deze activiteiten kunnen gedaan worden in Haarlem. Wil je deze activiteit heel graag met je collega’s doen maar komt de locatie echt niet handig uit? Wij zullen gaan kijken voor de mogelijkheden op een andere locatie

Combineren mogelijk: 

- Transport

- Diner

- Borrel

  Vanaf

€ 25,00

VR Experience

Inclusief

  • instructie van gecertificeerde

  • VR headset

Vanaf 5 personen

1 uur durende activiteit

Mogelijk in Haarlem  

 

                         Vanaf € 25,00 excl. btw 

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.