Vitaliteitsbox

We werken vanuit huis, sportscholen zijn dicht en urenlang slenteren door winkelstraten zit er ook even niet meer in.

In de tijd waarin we nu leven, namelijk in een pandemie, is weerstand belangrijker dan ooit. Dit houdt in dat we met z'n allen moeten blijven bewegen en dagelijks onze gezonde maaltijden moeten eten. Om dit voor jou en jouw collega's makkelijker te kunnen realiseren, bieden wij activiteiten aan, zodat wij samen fit en wel deze tijd kunnen doorkomen.

 

Wist jij bijvoorbeeld dat vitale medewerkers kan resulteren tot aanzienlijk minder ziekteverzuim, meer betrokkenheid en een hoger werkvermogen? Kortom, wat houdt jou tegen? De activiteiten die wij aanbieden zijn gericht op het creëren van een gezonde geest, een betere weerstand en een overall vitale medewerker, namelijk:

  • Online yoga

  • Online kookworkshop

  • Wandelen met je collega's

  • Online fitness

 

Nu dat meeste van ons thuiswerken zijn we op ons zelf aangewezen als het gaat om het bereiden van onze lunch. Geen belegde broodjes of soep die klaar staan in de kantine om jouw pauze verantwoord en gezond door te komen.

 

Tijdens deze kookworkshop leer je van chef-kok Erwin Hendriks alle kneepjes om zelf makkelijk jouw gezonde maaltijd op tafel te kunnen zetten. Leer bijvoorbeeld om een goed gevulde salade te maken of een smakelijke zalm wrap. Liever iets anders?

Geen probleem, wij regelen het voor jou.

Het belangrijkste is om samen gezond te blijven om je zo op je allerbeste te kunnen voelen en het meeste uit jouw werkdag te kunnen halen.

 

Voor de kookworkshop krijg jij een vitaliteitsbox met het recept toegestuurd om deel te kunnen nemen aan de online activiteit.