dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Vergaderen tegenover de Zaanse Schans

1/7

Vergaderen tegenover de Zaanse Schans

Vanaf 8 personen
Vanaf 4 uur
 

 

      Vanaf € 24,50 per persoon excl. btw 

Inclusief

  • Zaalhuur

  • Wifi

  • Onbeperkt koffie, thee & water

  • Flipover

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

Vanaf € 24,50 per persoon excl. btw 

Unieke vergaderlocatie aan de Zaan en tegenover de Zaanse Schans. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over de Zaanse Schans. Het pakhuis biedt verschillende vergaderruimtes tot maximaal 75 personen.

De opslag

In deze ruimte lagen vroeger de dropjes te drogen. Het is een ruimte voor maximaal 20 personen, met een rustige uitstraling, maar waarbij de sfeer van het oude pakhuis is behouden. Deze authentieke sfeer is onder andere te zien aan de vergadertafel die is gemaakt van oude vloerdelen die we bij het opruimen van het pakhuis vonden. Door de vele ramen is deze zaal voorzien van veel daglicht en uiteraard is het uitzicht op de Zaanse Schans prachtig.

De zolder

De grootste vergaderruimte in het pakhuis heet ‘De Zolder’ en is geschikt voor groepen tot 75 personen. Deze ruimte bevindt zich op de tweede verdieping en ook hier is de sfeer van het pakhuis doorgetrokken. Het grote voordeel van deze zaal is ook dat er aangrenzend nog een ruimte zit waar kosteloos gebruik van kan worden gemaakt. Ook vanuit deze beide zalen is het uitzicht op de Zaanse Schans geweldig.

De lagedijk

De nieuwste zaal in het pakhuis. Uiteraard is ook hier de sfeer van het pakhuis doorgetrokken in het interieur. Een zaal met zeer veel daglicht en geschikt voor maximaal 20 personen. Flip-over en WIFI is standaard aanwezig. Uiteraard kunnen de overige presentatie middelen worden geplaatst.

                                                                                          

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.