dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Het sluisje

1/5

Het sluisje

Vanaf 6 personen
Vanaf 4 uur
 

  

     Vanaf € 275,00 per dagdeel excl. btw 

Inclusief

  • Zaalhuur

  • Wifi

  • Terras aan het water

  • Flipover

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

Bijzonder mooie vergaderlocatie gelegen aan de Westzanerdijk. Het biedt een prettige ruime binnenruimte en daarnaast een heerlijk terras aan het water. Ideaal tijdens mooi weer voor een stukje ontspanning, lunch en/of diner.

Het pakhuis

De benedenverdieping van het pakhuis meet zo’n 240 m2 en heeft een strak industrieel uiterlijk. Stenen muren en vloer, industriële buizen langs het plafond. De enorme glazen schuifpui geeft uitzicht op het water en toegang tot een enorm terras met grote tafel en acht comfortabele stoelen. De ruimte is zeer luxe ingericht met twee grote (vergader)tafels en daaromheen goed zittende stoelen. De tafels kunnen in carré-vorm worden geplaatst. Indien wenselijk kan een extra tafel meer ruimte en zitplaatsen bieden.

 

Voor de glazen schuifpui staan een grote, fraaie leren bank en gemakkelijke stoelen rond een zeer ruime salontafel. Statafels zijn uiteraard beschikbaar. In de ruimte bevindt zich een luxe, moderne keuken. Voorzien van alle gemakken. De twee aparte toiletgroepen (rolstoeltoegankelijk) en grote garderobe completeren het geheel.

Deze locatie is ideaal te combineren met bijvoorbeeld een leuke culinaire workshop.              

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.