dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Duurzaam vergaderen

1/5

Duurzaam vergaderen

Vanaf 10 personen
Vanaf 4 uur
 

 

      Vanaf € 22,50 per persoon excl. btw 

Inclusief

  • Zaalhuur

  • Wifi

  • Flipover

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

Vanaf € 22,50 per persoon excl. btw 

Vergaderen in de randstad, bij deze locatie is dit ronduit inspirerend. Deze locatie heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in vaandel staan. Binnen houden zij veel rekening met buiten.

De locatie

Een vergaderlocatie in Amsterdam die jouw gasten inspireert en beweegt? Neem ze mee naar deze duurzame locatie in Amsterdam. Hier, in het hart van Nederland, brengen ruimte en rust de resultaten die je voor ogen heeft met jouw vergadering of training. Verras en prikkel jouw gasten met de ruimtelijkste vergaderlocatie in de Randstad.

Ruimte, rust en resultaten. Dat is de combinatie die jouw vergadering, training, workshop of cursus bijzonder geslaagd maakt. En precies deze drie elementen vind je in hier. Uiteraard samen met alle faciliteiten die bijdragen aan het succes van jouw ochtend, middag of dag.

Deze locatie geeft een nieuwe betekenis aan ‘ontzorgen’. Natuurlijk hebben we het daarbij over excellente service en over oog voor jouw wensen én gasten. Je mag echter meer verwachten. Zoals de All-Cables-Available-Service, onze Meeting Inspirations, de Meeting Kit die jouw vergadering in beweging houdt en uiteraard persoonlijk aandacht. Op elk moment.

Verwacht echter ook activiteit en vitaliteit. Wij houden jouw gasten in beweging tijdens jouw vergadering. Aan de pingpongtafel of op de fitness fietsen mét uitzicht op het groen. Er is een bolderkar vol materialen om samen de activiteit buiten op te zoeken.

                                                                                          

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.