dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

De Sprint

1/3

De Sprint

Vanaf 6 personen
Vanaf 4 uur
 

 

     Vanaf € 175,00 per dagdeel excl. btw 

Inclusief

  • Zaalhuur

  • Wifi

  • Onbeperkt koffie, thee & water

  • Flipover

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

Vanaf € 175,00 per dagdeel excl. btw 

In deze ruimte kan het team meters maken. Deze hippe locatie in Koog aan de Zaan is geschikt voor een vergadering maar ook goed te gebruiken als trainingsruimte. Naast de binnenruimte biedt het ook lekker terras. 

 

De Sprint
Deze ruimte in industriële sfeer beschikt over een tribune, een verplaatsbare tafel en 12 comfortabele stoelen. Naast verwarming is deze ruimte voorzien van een terras, een zonnescherm, openslaande deur en kiepramen. Een prima ruimte voor 10-12 personen om warm te lopen, te focussen en meters te maken! Ideaal voor trainingen en vergaderingen.

De Sprint' reserveer je inclusief koffie, thee, water en flip-over. Lunch- of diner dient apart gereserveerd te worden. Uiteraard is alles op jouw wensen en eisen aan te passen.

 

Voor de liefhebbers kan er ook een break-out sessie worden georganiseerd. Tussen de vergaderingen door er even tussenuit, de gedachte verzetten en weer energie en inspiratie verzamelen voor het vervolg van de bijeenkomst.

De vergaderruimte is gevestigd in business center Bedrijvige Bij. Naast het pand is er voldoende parkeergelegenheid voor de bezoekers. Daarnaast is het ongeveer tien minuten lopen vanaf het treinstation Zaanse Schans.

                                                                                          

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.