dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

De autogarage

1/4

De autogarage

Vanaf 8 personen
Vanaf 4 uur
 

 

       Vanaf € 18,50 per persoon excl. btw 

Inclusief

  • Zaalhuur

  • Wifi

  • Onbeperkt koffie, thee & water

  • Flipover

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

Deze van oorsprong oude autogarage is omgebouwd tot meeting- en eventlocatie. De locatie is gelegen in Zaandam op een loopafstand van nog geen 15 minuten van het centrum. Er zijn verschillende ruimtes te huur, van 8 tot maximaal 200 personen.

SUMMIT Plaza 'De Autogarage'  
De garagebox heeft een gezellige centrale ruimte met een enorm projectiescherm, ideaal voor jou breaks, lunches, informele presentaties of break-out sessies. Twee grote plenaire zalen tot 200 personen en 17 flexibele break-out zalen, voorzien van alle moderne faciliteiten.

 

Voor jou buiten breaks bij mooi weer is er een terras. De locatie is multi-inzetbaar voor meetings, seminars, conferences, meerdaagse trainingen en evenementen van 10 tot 300 personen. Met een ‘ALL-IN PRIJS’ weet je vooraf precies wat de kosten zijn. 

De locatie is goed bereikbaar Amsterdam en gelegen op loopafstand van treinstation Zaandam. Er kan ook gratis geparkeerd worden op het privéterrein.

                                                                                          

Vanaf € 18,50 per persoon excl. btw 

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.