dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Centraal station

Centraal station

Vanaf 8 personen
Vanaf 4 uur

Mogelijk in Amsterdam
 

      Vanaf € 32,50 per persoon excl. btw 

Inclusief

  • Zaalhuur

  • Wifi

  • Onbeperkt koffie, thee & water

  • Beamer en scherm

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

Vanaf € 32,50 per persoon excl. btw 

Unieke locatie in het centraal station van Amsterdam. Ideaal te bereiken met het openbaar vervoer. De ruimte is zeer geschikt voor de vergadering en uitermate goed te combineren met een lunch en/of diner. 

Uitstekend bereikbare business- en eventlocatie

Deze locatie is zeer goed bereikbaar met de metro, tram, trein, boot of bus, want deze stoppen bijna letterlijk voor de deur van het restaurant. Maar niet alleen de toegankelijkheid is een uniek, ook de rijke historie is zeer bijzonder te noemen. De locatie is namelijk gevestigd in de oude wachtkamers van weleer.

Tussen 1881 en 1889 ontwierp bouwmeester Dr. Pierre Cuypers uit Roermond het (inmiddels iconische) Centraal Station in Amsterdam. Zijn vakmanschap wordt geroemd als de man die architectuur in Nederland nieuw leven inblies. Invloedrijk en inspirator voor velen zoals H.P. Berlage en Michel de Klerk. In het restaurant is nog een gedeelte van zijn architectuur te bewonderen is, want de vroegere wachtkamers zijn volledig gerestaureerd (inclusief het bord met de wachttijden), zodat je heel even terug in de tijd kunt.

Deze monumentale horeca- en evenementenlocatie is geschikt voor vergaderingen, workshops, presentaties, netwerkbijeenkomsten, ontbijtsessies, diners en feesten tot zo’n 200 personen. Liever iets meer privacy? Dan kun je een wachtruimte afhuren. Vraag ons naar de mogelijkheden!

                                                                                          

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.