dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Aan het IJsselmeer

1/4

Aan het IJsselmeer

Vanaf 8 personen
Vanaf 4 uur
 

Vanaf € 19,75 per persoon excl. btw 

Inclusief

  • Zaalhuur

  • Wifi

  • Flipover

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

Vanaf € 19,75 per persoon excl. btw 

Gelegen aan de haven in het oudste stadje van West-Friesland, Medemblik, vind je deze prachtige vergaderlocatie. Leuk om een ochtend vergaderen te combineren met bijvoorbeeld een middag zeilen.

Aan het IJsselmeer

Deze prachtige locatie ligt in het oude stadje Medemblik, direct aan het IJsselmeer waar zich een groot parkeerterrein bevindt aan de voordeur. De ruimtes die beschikbaar worden gesteld zijn voor groepen van 8 tot 100 personen en zijn uitermate geschikt voor een vergadering, workshops, cursus, training, presentatie of expositie. Tijdens deze evenementen kunnen de gewenste audiovisuele middelen worden ingezet en er catering conform jouw wensen worden verzorgd.

Met uitzicht over het IJsselmeer geniet je van een unieke ervaring. Formeel wordt informeel en stress verandert in relaxen. In deze ongedwongen sfeer worden innovatie en creatieve ideeën in beweging gezet voor een ingrijpende vergaderingen, brainstorm vergadering of gewoon een inspirerend bedrijfsuitje. De natuurlijke sfeer en vrije ruimte maakt deze locatie uniek!

Zo zijn er nog veel meer ideeën te bedenken om een vergadering, evenement of bedrijfsuitje te doen slagen waar nog lang over wordt nagepraat. Wil je meer weten over de mogelijkheden om te vergaderen of over een zakelijke bijeenkomst? Wij maken graag voor jou een voorstel op maat.

                                                                                          

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.