dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Aan het IJ

1/5

Aan het IJ

Vanaf 8 personen
Vanaf 4 uur
 

 

      Vanaf € 19,85 per persoon excl. btw 

Inclusief

  • Zaalhuur

  • Wifi

  • Onbeperkt koffie, thee & water

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

Vanaf € 18,95 per persoon excl. btw 

Een prachtig uitzicht op het IJ in Amsterdam. Deze locatie bevindt zich in Amsterdam-Noord en staat naast het mooie uitzicht ook bekend om de vis die wordt geserveerd. Combineer de vergadering met een heerlijke lunch of een diner.

Aan het IJ

Deze locatie is een uniek visrestaurant op een bijzondere locatie in Amsterdam-Noord. Het is gevestigd in een oude industriële loods op het bedrijventerrein van De Overkant, het voormalige Storkterrein, aan de Noordelijke IJ-oevers.

Naast dat het een goed visrestaurant is, kan deze locatie ook goed gebruikt worden voor zakelijke bijeenkomsten. De locatie biedt ruimte aan maximaal 450 gasten. De ruimte is op verschillende manieren in te zetten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om het restaurant in tweeën te delen. Het grote restaurant gedeelte kan worden gebruikt voor het presentatiemoment. Om voor het juiste geluid te zorgen wordt een specialist ingezet op het gebied van licht en geluid.

Na het officiële gedeelte kan de groep zich verplaatsen naar het andere gedeelte voor een diner en eventueel een feest. Deze locatie biedt een gezellige sfeer voor het gehele evenement. Ook is het mogelijk om een klein gedeelte van het restaurant te huren voor kleinere gezelschappen.

Het restaurant is goed te bereiken met de pond en met de auto.

                                                                                          

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.