dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Vergaderlocaties

dtevents biedt bedrijven binnen en buiten Noord-Holland vergaderlocaties waar gewerkt en genetwerkt kan worden en waar mooie initiatieven tot stand komen. Kortom een mooi begin van iets nieuws. In alle regio's in Noord-Holland bieden wij verschillende vergader- en trainingslokalen, spreekkamers, congresruimtes die flexibel zijn in te richten en beschikken over alle benodigde faciliteiten. De regio's zijn onder andere: Texel, Den Helder, West-Friesland, Alkmaar, Haarlem, Waterland, IJmond, Amsterdam, de Zaanstreeek en natuurlijk de kuststreek.  

Via info@dtevents.nl kunnen de ruimtes en werkplekken gereserveerd worden. Voor elke setting bieden wij een geschikte ruimte met beleving en goede service. Neem contact met ons op om te bespreken welke ruimte het beste past jouw wensen eisen. Wij verwelkomen jou meer dan graag. 

Onderstaand zijn een aantal voorbeelden. Staat de ideale ruimte er niet tussen? Geen zorgen. Neem contact met ons op, wij zorgen voor de perfecte locatie.

Vergaderen tegenover de Zaanse Schans

Unieke vergaderlocatie aan de Zaan en tegenover de Zaanse Schans. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over de Zaanse Schans. Het pakhuis biedt verschillende vergaderruimtes tot maximaal 75 personen.

Duur

Minimaal

Vanaf

€ 24,50 p.p.

8 personen

4 uur

Het sluisje

Bijzonder mooie vergaderlocatie gelegen aan de Westzanerdijk. Het biedt een prettige ruime binnenruimte en daarnaast een heerlijk terras aan het water. Ideaal tijdens mooi weer voor een stukje ontspanning, lunch en/of diner.

Duur

Minimaal

Vanaf

€ 275,00 per dagdeel

6 personen

4 uur

De autogarage

Deze van oorsprong oude autogarage is omgebouwd tot meeting- en eventlocatie. De locatie is gelegen in Zaandam op een loopafstand van nog geen 15 minuten van het centrum. Er zijn verschillende ruimtes te huur, van 8 tot maximaal 200 personen.

Duur

Minimaal

Vanaf

€ 18,50 p.p.

8 personen

4 uur

De Sprint

In deze ruimte kan het team meters maken. Deze hippe locatie in Koog aan de Zaan is geschikt voor een vergadering maar ook goed te gebruiken als trainingsruimte. Naast de binnenruimte biedt het ook lekker terras. Deze ruimte is te huur van 6 tot 12 personen.

Duur

Minimaal

Vanaf

€ 175,00 per dagdeel

6 personen

4 uur

Het museum

Dit museum is gevestigd op een unieke locatie, namelijk de Zaanse Schans. Geweldige plaats om te vergaderen en ook erg leuk om te combineren met een break-out programma. Kom vergaderen en doe een rondleiding, leerzaam op meerdere manieren.

Duur

Minimaal

Vanaf

€ 295,00 per dagdeel

10 personen

4 uur

Artillerie

Het Hembrugterrein is het mysterieuze terrein waar vroeger achter hoge hekken en strenge beveiliging, de Artillerie Inrichtingen vanaf 1895 vuurwapens, artillerie en munitie produceerde voor het Nederlandse leger. Tegenwoordig kun je op dit industriële terrein vergaderen.

Duur

Minimaal

Vanaf

€ 20,00 p.p.

10 personen

4 uur

Duurzaam vergaderen

Vergaderen in de randstad, bij deze locatie is dit ronduit inspirerend. Deze locatie heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in vaandel staan. Binnen houden zij veel rekening met buiten.

Duur

Minimaal

Vanaf

€ 22,50 p.p.

10 personen

4 uur

Aan het IJ

Een prachtig uitzicht op het IJ in Amsterdam. Deze locatie bevindt zich in Amsterdam-Noord en staat naast het mooie uitzicht ook bekend om de vis die wordt geserveerd. Combineer de vergadering met een heerlijke lunch of een diner. Deze ruimte is te huur van 8 tot 450 personen.

Duur

Minimaal

Vanaf

€ 19,85 p.p.

8 personen

4 uur

Centraal station

Unieke locatie in het centraal station van Amsterdam. Ideaal te bereiken met het openbaar vervoer. De ruimte is zeer geschikt voor de vergadering en uitermate goed te combineren met een lunch en/of diner. Deze ruimte is te huur van 8 tot 200 personen.

Duur

Minimaal

Vanaf

€ 32,50 p.p.

8 personen

4 uur

Aan het IJsselmeer

Gelegen aan de haven in het oudste stadje van West-Friesland, Medemblik, vindt u deze prachtige vergaderlocatie. Leuk om een ochtend vergaderen te combineren met bijvoorbeeld een middag zeilen.

Duur

Minimaal

Vanaf

€ 19,75 p.p.

8 personen

4 uur

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.