Groot aanbod aan Unieke vergader- en evenementenlocaties in noord-holland 

Unieke vergader- en evenementenlocaties 

Op zoek naar een inspirerende en unieke vergaderlocatie? dtevents beschikt over een groot aanbod aan bijzondere vergaderlocaties. Wij beschikken over de échte verborgen pareltjes in Noord-Holland en bieden de geschikte locatie voor elke wens. De vergaderlocaties kunnen onder andere gebruikt worden voor trainingen, managementdagen of andere vergaderingen. Van vergaderen op het strand in Egmond aan Zee, in het centrum van Amsterdam, bij de Boer met uitzicht op het platteland tot een online vergadering vanuit huis, wij regelen dit graag voor jouw team! 

Combineren met teamuitje of workshop 

In de pauze van de vergadering of training tijd voor wat ontspanning? Of juist de dag beginnen met ontspanning voor de vergadering start? Een vergadering kan perfect gecombineerd worden met één van onze workshops of teamuitjes. Er zijn veel verschillende break-out sessies mogelijk. Denk hierbij aan een workshop yoga voor de start van een vergadering of een potje bumperball in Egmond aan Zee op het strand. Alles is mogelijk en wordt volledig aangepast naar jouw wensen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? dtevents denkt graag mee naar een geschikte combinatie voor jouw team. Hierbij staat ontmoeten met aandacht centraal!

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?

 
kim wix_edited_edited.jpg