dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Vergaderlocaties

dtevents biedt bedrijven binnen en buiten Noord-Holland vergaderlocaties waar gewerkt en genetwerkt kan worden en waar mooie initiatieven tot stand komen. Kortom een mooi begin van iets nieuws. In alle regio's in Noord-Holland bieden wij verschillende vergader- en trainingslokalen, spreekkamers, congresruimtes die flexibel zijn in te richten en beschikken over alle benodigde faciliteiten. De regio's zijn onder andere: Texel, Den Helder, West-Friesland, Alkmaar, Haarlem, Waterland, IJmond, Amsterdam, de Zaanstreeek en natuurlijk de kuststreek.  

Via info@dtevents.nl kunnen de ruimtes en werkplekken gereserveerd worden. Voor elke setting bieden wij een geschikte ruimte met beleving en goede service. Neem contact met ons op om te bespreken welke ruimte het beste past jouw wensen eisen. Wij verwelkomen jou meer dan graag. 

Onderstaand zijn een aantal voorbeelden. Staat de ideale ruimte er niet tussen? Geen zorgen. Neem contact met ons op, wij zorgen voor de perfecte locatie.

Vergaderen tegenover de Zaanse Schans

Unieke vergaderlocatie aan de Zaan en tegenover de Zaanse Schans. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over de Zaanse Schans. Het pakhuis biedt verschillende vergaderruimtes tot maximaal 75 personen.

Duur

Minimaal

4 uur

8 personen

Vanaf

€ 24,50 p.p.

Vergaderen aan de grachtengordel

Deze inspirerende locatie is te vinden aan de mooie grachtengordel van Amsterdam. De ruimte is stijlvol ingericht met een lange eikenhouten tafel, een bar en een zitgedeelte. Daarnaast is de catering geheel biologisch. 

Duur

Minimaal

4 uur

28 personen

Vanaf

€ 650,00 per dagdeel

Skyline

Deze prachtige vergaderruimte is gevestigd op de 17e verdieping en geeft een verbluffend uitzicht over de skyline van Amsterdam. Deze vergaderruimte bestaande uit twee verschillende ruimtes straalt volledige luxe uit. 

Duur

Minimaal

4 uur

8 personen

Vanaf

€ 800,00 per dagdeel

The loft

Deze loft is een hele grote ruimte die gebruikt kan worden voor vergaderingen voor grote groepen.

De ruimte is huiselijk en warm, en heeft hoge ramen die een prachtig uitzicht van Amsterdam schetsen. The Loft heeft een eigentijdse design.

Duur

Minimaal

8 uur

20 personen

Vanaf

€ 5.500,00 per dagdeel

The corner

The Corner is een kleine vergaderruimte met uitzicht op de centrumzijde van de stad.

Deze ruimte heeft een mooie inrichting en is geschikt voor kleine groepen van 8 personen.

Duur

Minimaal

4 uur

8 personen

Vanaf

€ 575,00 per dagdeel

Het sluisje

Bijzonder mooie vergaderlocatie gelegen aan de Westzanerdijk. Het biedt een prettige ruime binnenruimte en daarnaast een heerlijk terras aan het water. Ideaal tijdens mooi weer voor een stukje ontspanning, lunch en/of diner.

Duur

Minimaal

4 uur

6 personen

Vanaf

€ 275,00 per dagdeel

In de ruimte grote zaal

Deze inspirerende historische ruimte gelegen aan de Oudegracht van Utrecht is dé locatie om te vergaderen. Dit voormalige kloosterwerf zorgt voor een historische beleving met alle techniek en comfort van nu.

Duur

Minimaal

3 uur

10 personen

Vanaf

€ 125,00 per uur

De autogarage

Deze van oorsprong oude autogarage is omgebouwd tot meeting- en eventlocatie. De locatie is gelegen in Zaandam op een loopafstand van nog geen 15 minuten van het centrum. Er zijn verschillende ruimtes te huur, van 8 tot maximaal 200 personen.

Duur

Minimaal

4 uur

8 personen

Vanaf

€ 18,50 p.p.

De Sprint

In deze ruimte kan het team meters maken. Deze hippe locatie in Koog aan de Zaan is geschikt voor een vergadering maar ook goed te gebruiken als trainingsruimte. Naast de binnenruimte biedt het ook lekker terras. Deze ruimte is te huur van 6 tot 12 personen.

Duur

Minimaal

4 uur

6 personen

Vanaf

€ 175,00 per dagdeel

Het Stoomschip

Toen het stoomschip in 1897 gebouwd werd, was dit één van de grootste en sterkste stoomsleepboten van Nederland. Nu, 120 jaar later is het Nederlands oudste nog varende stoomschip en de perfecte vergaderlocatie voor een vergadering. 

Duur

Minimaal

3 uur

150 personen

Vanaf

€ 2150,00 per dagdeel

Het museum

Dit museum is gevestigd op een unieke locatie, namelijk de Zaanse Schans. Geweldige plaats om te vergaderen en ook erg leuk om te combineren met een break-out programma. Kom vergaderen en doe een rondleiding, leerzaam op meerdere manieren.

Duur

Minimaal

4 uur

10 personen

Vanaf

€ 295,00 per dagdeel

Artillerie

Het Hembrugterrein is het mysterieuze terrein waar vroeger achter hoge hekken en strenge beveiliging, de Artillerie Inrichtingen vanaf 1895 vuurwapens, artillerie en munitie produceerde voor het Nederlandse leger. Tegenwoordig kun je op dit industriële terrein vergaderen.

Duur

Minimaal

4 uur

10 personen

Vanaf

€ 20,00 p.p.

Duurzaam vergaderen

Vergaderen in de randstad, bij deze locatie is dit ronduit inspirerend. Deze locatie heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in vaandel staan. Binnen houden zij veel rekening met buiten.

Duur

Minimaal

4 uur

10 personen

Vanaf

€ 22,50 p.p.

Aan het IJ

Een prachtig uitzicht op het IJ in Amsterdam. Deze locatie bevindt zich in Amsterdam-Noord en staat naast het mooie uitzicht ook bekend om de vis die wordt geserveerd. Combineer de vergadering met een heerlijke lunch of een diner. Deze ruimte is te huur van 8 tot 450 personen.

Duur

Minimaal

4 uur

8 personen

Vanaf

€ 19,85 p.p.

Centraal station

Unieke locatie in het centraal station van Amsterdam. Ideaal te bereiken met het openbaar vervoer. De ruimte is zeer geschikt voor de vergadering en uitermate goed te combineren met een lunch en/of diner. Deze ruimte is te huur van 8 tot 200 personen.

Duur

Minimaal

4 uur

8 personen

Vanaf

€ 32,50 p.p.

Aan het IJsselmeer

Gelegen aan de haven in het oudste stadje van West-Friesland, Medemblik, vindt u deze prachtige vergaderlocatie. Leuk om een ochtend vergaderen te combineren met bijvoorbeeld een middag zeilen.

Duur

Minimaal

4 uur

8 personen

Vanaf

€ 19,75 p.p.

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.