Vergaderen tegenover de Zaanse schans

1/7

Informatie

 

Vanaf 8 personen

Vanaf 4 uur

Locatie: Zaandam

 

 

Vanaf € 24,50 per persoon excl. BTW
 

Inclusief

  • Zaalhuur

  • Wifi

  • Onbeperkt koffie, thee & water

  • Flipover

Wat ga je beleven?

Unieke vergaderlocatie aan de Zaan en tegenover de Zaanse Schans. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over de Zaanse Schans. Het pakhuis biedt verschillende vergaderruimtes tot maximaal 75 personen.

De opslag

In deze ruimte lagen vroeger de dropjes te drogen. Het is een ruimte voor maximaal 20 personen, met een rustige uitstraling, maar waarbij de sfeer van het oude pakhuis is behouden. Deze authentieke sfeer is onder andere te zien aan de vergadertafel die is gemaakt van oude vloerdelen die we bij het opruimen van het pakhuis vonden. Door de vele ramen is deze zaal voorzien van veel daglicht en uiteraard is het uitzicht op de Zaanse Schans prachtig.

De zolder

De grootste vergaderruimte in het pakhuis heet ‘De Zolder’ en is geschikt voor groepen tot 75 personen. Deze ruimte bevindt zich op de tweede verdieping en ook hier is de sfeer van het pakhuis doorgetrokken. Het grote voordeel van deze zaal is ook dat er aangrenzend nog een ruimte zit waar kosteloos gebruik van kan worden gemaakt. Ook vanuit deze beide zalen is het uitzicht op de Zaanse Schans geweldig.

De lagedijk

De nieuwste zaal in het pakhuis. Uiteraard is ook hier de sfeer van het pakhuis doorgetrokken in het interieur. Een zaal met zeer veel daglicht en geschikt voor maximaal 20 personen. Flip-over en WIFI is standaard aanwezig. Uiteraard kunnen de overige presentatie middelen worden geplaatst.

Dus of je nou gewoon een vergadering wil houden, een teamuitje of zelfs bedrijfsuitje wil organiseren, deze locatie kan in alles voorzien.

Vanaf € 24,50 per persoon excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

aanbevolen 

aanbevolen 

Grachtengordel

Deze inspirerende locatie is te vinden aan de mooie grachtengordel van Amsterdam. De ruimte is stijlvol ingericht met een lange eikenhouten tafel, een bar en een zitgedeelte.

aanbevolen 

Skyline

Deze prachtige vergaderruimte is gevestigd op de 17e verdieping en geeft een verbluffend uitzicht over de skyline van Amsterdam.

aanbevolen 

The loft

Deze loft is een hele grote ruimte die gebruikt kan worden voor vergaderingen voor grote groepen. Deze ruimte is huiselijk en warm, en heeft hoge ramen die een prachtig  uitzicht van Amsterdam schetsen.

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2021 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76