Aan de Oudegracht

Informatie

Tot 150 personen
Vanaf 3 uur
Locatie: Utrecht

Vanaf € 125,00 per uur excl. BTW

Inclusief

  • Zaalhuur

  • Beamer

  • Geluidsset

  • Flip over

Wat ga je beleven?

Deze voormalige kloosterwerf heeft hoge plafonds met monumentale bogen, snel internet, vloerverwarming, ramen, een ingang aan de werf én aan een binnenstadtuin. De ruimte is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Dus ook voor kleinere teambuilding sessies kunt u hier goed terecht.

De catering kan aangepast worden naar al je wensen, van broodjes tot Indonesische en Italiaanse gerechten. Naast de ruime keuze van de catering, wordt er ook rekening gehouden met duurzaamheid. Dit allemaal om de vergadering compleet te maken.

De vergaderlocatie is op ongeveer 10 minuten loopafstand van Utrecht station. Parkeergarage de Springweg is op steenworp afstand van de vergaderlocatie

Vanaf € 125,00 per uur excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Centraal station

Unieke locatie in het centraal station van Amsterdam. Ideaal te bereiken met het openbaar vervoer. De ruimte is zeer geschikt voor de vergadering en uitermate goed te combineren met een lunch en/of diner. Deze ruimte is te huur van 8 tot 200 personen.

aanbevolen 

Capoeira

Duurzaam vergaderen

Vergaderen in de randstad, bij deze locatie is dit ronduit inspirerend. Deze locatie heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in vaandel staan. Binnen houden zij veel rekening met buiten.

aanbevolen 

Capoeira

Vergaderen aan de grachtengordel

Deze inspirerende locatie is te vinden aan de mooie grachtengordel van Amsterdam. De ruimte is stijlvol ingericht met een lange eikenhouten tafel, een bar en een zitgedeelte. Daarnaast is de catering geheel biologisch.