teamuitjes

Unieke Teamuitjes

Wij hebben vele teamuitjes in het assortiment. Daarnaast organiseren wij de leukste teamuitjes op maat in Noord-Holland. Wij regelen het uitje voor jou en je collega's van A tot Z! 
Wij zijn van mening dat het belangrijk is om eens in de zoveel tijd de dagelijkse routine van het werk te doorbreken, door samen een leuke dag, meerdere dagen, middag of avond te hebben. Het samenzijn zorgt voor een nog betere werksfeer en motivatie. Ook leer je jouw collega’s op een andere manier kennen.

Wij nemen de organisatie uit handen, maar hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
dtevents heeft namelijk scherpe afspraken gemaakt met haar partners. Daarnaast bieden wij altijd één vast contactpersoon en eigen begeleiding.

 

Divers aanbod

dtevents organiseert uiteenlopende teamuitjes aan de hand van jouw specifieke wensen. Tijdens een vrijblijvend gesprek stellen wij vragen, luisteren wij aandachtig en adviseren wij jou. Ons creatief team organiseert onder andere actieve spellen, workshops, fietstochten, feesten en volledige programma's voor meerdere dagen inclusief overnachting en vervoer. Wij beschikken over een groot aantal unieke vergaderlocaties en evenementenlocaties, maar organiseren uiteraard jouw uitje ook bij jullie op locatie. 

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
Sport & Spel
Sport & Spel
Speurtochten
Speurtochten
Teambuilding
Teambuilding
Op het water
Op het water
Duurzaam
Maatschappelijk verantwoord
Show More

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2021 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76