ukieke teamuitjes met een divers aanbod, zoals fietstochten en stranduitjes

Unieke Teamuitjes

Wij organiseren voor jou het leukste teamuitje op maat in de regio Noord-Holland! Zowel voor kleine als grote groepen zijn wij het creatiefste bureau op het gebied van de creatie en organisatie van teamuitjes en personeelsfeesten. Op zoek naar een teamuitje gericht op bijvoorbeeld sport en spel, teambuilding, duurzaamheid of een speurtocht? dtevents regelt het! Wij helpen graag met creatieve en unieke ideeën om een teamuitje te organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dagje suppen door de grachten van Alkmaar of een potje Archery tag op het strand in Castricum.

Door het ruime aanbod aan teamuitjes zal er voor elk team een uniek en passend teamuitje te vinden zijn. Het teamuitje kan georganiseerd worden op elke locatie en wij zorgen natuurlijk voor een onvergetelijke dag waarbij jij jouw collega’s op een andere manier leert kennen!  

Divers aanbod

dtevents organiseert unieke teamuitjes aan de hand van jouw specifieke wensen. Ons creatief team organiseert onder andere actieve teamuitjes met spellen, workshops, fietstochten, feesten en volledige programma's voor meerdere dagen inclusief overnachting en vervoer. Het teamuitje kan georganiseerd worden bij één van de unieke vergader- of evenementenlocaties waarover wij beschikken, maar uiteraard kunnen wij jouw teamuitje ook op locatie organiseren.

Catering

Ook voor de inwendige mens moet worden gezorgd, tijdens die ontspannende en zeer verdienden dag vol plezier, beleving en gekkigheid.


Hoe lekker is het om tijdens een pubquiz of Expeditie Robinson een lekkere bitterbal te nuttigen of een vegetarisch hapje met daarbij een verfrissend drankje, zoals een spa rood, een sapje, cola of iets anders lekkers. Door onze samenwerking met NH-Catering, kunnen wij voor kleine, maar ook hele grote groepen de catering op iedere locatie verzorgen. Wanneer het nu een eenvoudig ontbijt is of een diner op sterrenniveau, wij zorgen voor de invulling hiervan. Ook de aankleding en personeel nemen wij voor onze rekening. Aan alles wordt gedacht. 

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?

 
kim wix_edited_edited.jpg