Online kookworkshop

Informatie

 

Vanaf 20 personen

1 uur durende online kookworkshop

Locatie: Online

 

 

Vanaf € 35,- p.p. excl. BTW
 

Inclusief:

  • Toegang tot een beveiligd online platform

  • Tips & tricks van chef-kok Erwin Hendriks

  • Recept van de maaltijd

  • Kletspot vragen

Wat ga je beleven?

Nu dat meeste van ons thuiswerken zijn we op ons zelf aangewezen als het gaat om het bereiden van onze lunch. Geen belegde broodjes of soep die klaar staan in de kantine om jouw pauze verantwoord en gezond door te komen. Tijdens deze kookworkshop leer je van chef-kok Erwin Hendriks (NH-Catering)
alle kneepjes van het vak om zelf makkelijk jouw gezonde lunch-maaltijd op tafel te kunnen zetten. 


Leer bijvoorbeeld om een goed gevulde salade te maken of een smakelijke zalm wrap. Liever iets anders? Geen probleem, wij organiseren het voor jou en je collega's. Want het belangrijkste is om samen gezond te blijven om je zo op je allerbeste te kunnen voelen en het meeste uit jouw werkdag te kunnen halen.

Voor de kookworkshop krijg jij een maaltijdbox - gevuld met alle benodigde producten en het recept - thuisgestuurd om deel te kunnen nemen aan de online kookworkshop.

 

Kletspot

Om nog meer uit dit leuke moment te kunnen halen, kan de keuze worden gemaakt worden om kletspot vragen toe te voegen aan de maaltijdbox om zo nog meer verbinding te krijgen tussen jou en je collega's.
Wil je je collega's beter leren kennen of wil je de meest grappige en unieke verhalen ontrafelen van die ene collega? Dan is deze kletspot dé beste keuze om toe te voegen Ik heb een vraag voor jou: als je moest kiezen tussen nooit meer fastfood of nooit meer groentes, waar zou jij voor kiezen?

Vanaf € 35,- p.p. excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur

aanbevolen 

Capoeira

workshop capoeira

Capoeira is een Braziliaanse dans- en vechtkunst. De workshop start met een korte kennismaking en introductie voordat jullie aan de slag gaan.

aanbevolen 

Bingo inspiratiefestival.png

Online gooische bingo

De quizmaster heet je van harte welkom in het hart van het Gooi en zal geheel in stijl de ballen trekken. Lekker een avondje BINGO spelen met je collega’s en kijken wie er met de prijzen vandoor gaat.

aanbevolen 

Zingende vrouw met koptelefoon_dtevents.

Online silent disco

Show je dansmoves en schreeuw je keel schor op jouw guilty pleasure songs. Geen geluidsoverlast voor je gezinsleden of je buren en toch heerlijk van deze – met zorg – uitgekozen muziek genieten. Koptelefoon op en voetjes van de vloer!