Jouw Coverstory

Informatie

Vanaf 8 personen
4 uur durende training
Locatie: op bijna elke locatie mogelijk

Vanaf € 125,00 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • Trainer

  • Trainingsmateriaal

Wat ga je beleven?

De meeste organisaties zijn inmiddels bewust bezig met de impact die ze maken, want dat is tegenwoordig wat medewerkers motiveert. Maar hoe faciliteer je als organisatie betekenisvol werk? Job crafting is een veel genoemde oplossing. Uhhhh wat?

Job crafting betekent baanboetseren. Het is een manier om samen te kijken hoe jouw talenten het beste kunnen worden ingezet. Werk doen wat daadwerkelijk bij je past, waar je energie van krijgt en trots op bent. Het uiteindelijke doel van job crafting is niet om iedereen alleen het werk te laten doen dat hij en zij “leuk” vindt. Job crafting betekent dat je zelf je functie beter vorm geeft, zodat het werk beter aansluit op persoonlijke behoeftes en sterke kanten.

'Jouw Coverstory' prikkelt de fantasie en helpt doelen te koppelen aan interesses.  Door te visualiseren activeer je je creatieve brein en vergroot je je zelfvertrouwen.

Deze training biedt een uniek en waardevol inzicht voor jezelf en jouw werkomgeving.

Deze training kun je ook helemaal op maat laten maken, of combineren. Combineer deze training bijvoorbeeld met een goed verzorgde lunch, of een borrel aan het einde van de training. Deze training die vanaf 10 personen word gegeven is op bijna elke locatie mogelijk, zowel binnen als buiten.

Combineren mogelijk:

  • Lunch

  • Borrel

  • Transfer

Vanaf € 125,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

De Agile kookstudio

Heerlijk koken en tegelijkertijd een training volgen, een betere combinatie bestaat er niet, toch? De Agile kookstudio' is een leuke manier om kennis te maken met het Agile gedachtegoed en de principes van de SCRUM methodiek.

aanbevolen 

Capoeira

Het storyboard

Ga aan de slag tijdens deze training met klantgericht communiceren aan de hand van een storyboard. Klantgericht communiceren, vraagt om inzicht in veranderend klantgedrag. Welke contactmomenten zijn er, langs welke wegen en welke gesprekstechniek zet je vervolgens in?

aanbevolen 

Capoeira

De sales missie

Sales, een belangrijk onderdeel voor ontzettend veel organisaties. Leer verkoopgericht denken en handelen tijdens de training 'De sales missie'. Uiteindelijk zal je met de opgedane kennis je organisatie nog verder kunnen laten groeien.