Het storyboard

Informatie

Vanaf 8 personen
4 uur durende training
Locatie: op bijna elke locatie mogelijk

Vanaf € 125,00 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • Trainer

  • Trainingsmateriaal

Wat ga je beleven?

Organisaties die continue met de markt kunnen meebewegen en verbinding weten te leggen met hun klant blijven hun concurrentie voor. Maar hoe zorg je als organisatie voor de juiste klantbenadering? Het opmaken van een storyboard helpt je om klantgericht te kunnen communiceren.

Klantgericht communiceren vraagt om inzicht in veranderend klantgedrag. Welke contactmomenten zijn er, langs welke wegen en welke gesprekstechniek zet je vervolgens in?

'Het storyboard' leert je op de juiste momenten de juiste communicatieve vaardigheden toe te passen om zodoende echt waarde te kunnen toevoegen. Aan de hand van illustraties brengen we het klantprofiel en de klantreis in kaart en stel je een gericht communicatieplan op.

Vanaf € 125,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

De Stimulatie

In deze training leer je organiseren en sturen. De simulatie is een unieke methode om inzicht te krijgen in het aanwezige talent binnen de organisatie. Door middel van gamification en interventies zorgen we voor een veilige omgeving waarin geoefend kan worden.

aanbevolen 

Capoeira

De Agile kookstudio

Heerlijk koken en tegelijkertijd een training volgen, een betere combinatie bestaat er niet, toch? De Agile kookstudio' is een leuke manier om kennis te maken met het Agile gedachtegoed en de principes van de SCRUM methodiek.

aanbevolen 

Capoeira

Jouw Coverstory

Kom achter jouw persoonlijke kracht en drijfveren door middel van jouw eigen coverstory. Deze training biedt een uniek en waardevol inzicht voor jezelf en jouw werkomgeving.