De Stimulatie

Informatie

Vanaf 8 personen
4 uur durende training
Locatie: op bijna elke locatie mogelijk

Vanaf € 125,00 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • Trainer

  • Trainingsmateriaal

Wat ga je beleven?

Een leergierige, moderne organisatie heeft  ondernemende mensen nodig. De nieuwste vorm van organiseren is Holacratie.  Maar wat is het en waarom zou je het inzetten?

Holacratie is een manier van organiseren zonder traditionele managers, hiërarchie en zonder opdeling van werk in functieprofielen. Het stelt werknemers in staat om meer op te treden als ondernemers en hun werk zelf in te richten.

'De simulatie' is een unieke methode om inzicht te krijgen in het talent binnen de organisatie. Door middel van gamification en interventies zorgen we voor een veilige omgeving waarin geoefend kan worden.

Combineren mogelijk:

  • Lunch

  • Borrel

  • Activiteit

Vanaf € 125,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

De Agile kookstudio

Heerlijk koken en tegelijkertijd een training volgen, een betere combinatie bestaat er niet, toch? De Agile kookstudio' is een leuke manier om kennis te maken met het Agile gedachtegoed en de principes van de SCRUM methodiek.

aanbevolen 

Capoeira

Jouw Coverstory

Kom achter jouw persoonlijke kracht en drijfveren door middel van jouw eigen coverstory. Deze training biedt een uniek en waardevol inzicht voor jezelf en jouw werkomgeving.

aanbevolen 

Capoeira

De sales missie

Sales, een belangrijk onderdeel voor ontzettend veel organisaties. Leer verkoopgericht denken en handelen tijdens de training 'De sales missie'. Uiteindelijk zal je met de opgedane kennis je organisatie nog verder kunnen laten groeien.