De sales missie

Informatie

Vanaf 8 personen
4 uur durende training
Locatie: op bijna elke locatie mogelijk

Vanaf € 125,00 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • Trainer

  • Trainingsmateriaal

Wat ga je beleven?

Een succesvolle verkoper beschikt over de juiste karaktereigenschappen en vaardigheden om verbinding te kunnen leggen met de klant. Hoe zorgen zij nou voor die positieve klantervaring? Tijdens deze training kom je hier alles over te weten, en zul je heel veel dingen leren in een korte tijd.

Een positieve klantervaring is het resultaat van vaardigheden, bieden van toegevoegde waarde maar bovenal door verassing. Net het datgene doen waarmee je de klantverwachting echt weet te overtreffen.

Verkoopafdelingen richten zich op het actief binnenhalen van nieuwe klanten. Daarnaast houden zij zich ook bezig om bestaande klanten binnen te houden en meer te verkopen. Het gaat in alle gevallen om het creëren van behoefte en het ontwikkelen van behoefte. Vanuit deze behoefte maken ze de vertaling naar concrete vervolgstappen. En dan het liefst de deal te maken of een concrete vervolgstap in het verkoopproces.

De sales missie training is natuurlijk ook te combineren. Combineer de training samen met een uitgebreide lunch, diner of als een gezellige afsluiter van de training een borrel. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een teambuilding activiteit te combineren met de training. Vraag voor de training met of zonder combinatie een offerte bij ons aan en wij gaan er mee aan de slag!

Combineren mogelijk:

  • Teambuilding

  • Lunch

  • Borrel

Vanaf € 125,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

De Agile kookstudio

Heerlijk koken en tegelijkertijd een training volgen, een betere combinatie bestaat er niet, toch? De Agile kookstudio' is een leuke manier om kennis te maken met het Agile gedachtegoed en de principes van de SCRUM methodiek.

aanbevolen 

Capoeira

Jouw Coverstory

Kom achter jouw persoonlijke kracht en drijfveren door middel van jouw eigen coverstory. Deze training biedt een uniek en waardevol inzicht voor jezelf en jouw werkomgeving.

aanbevolen 

Capoeira

Het storyboard

Ga aan de slag tijdens deze training met klantgericht communiceren aan de hand van een storyboard. Klantgericht communiceren, vraagt om inzicht in veranderend klantgedrag. Welke contactmomenten zijn er, langs welke wegen en welke gesprekstechniek zet je vervolgens in?