De Agile kookstudio

Informatie

Vanaf 8 personen
4 uur durende training
Locatie: op bijna elke locatie mogelijk

Vanaf € 125,00 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • Trainer

  • Trainingsmateriaal

Wat ga je beleven?

De wereld om ons heen verandert steeds sneller, dit vraagt om flexibel en wendbaar ondernemen. Een manier van organiseren die je vast wel eens hebt gehoord is Agile. Maar wat is dat eigenlijk?

Agile betekent letterlijk behendig en lenig. Het is een aanpak waarbij flexibiliteit voorop staat en je leert snel in te spelen op veranderende omstandigheden tijdens een opdracht, project etc.

'De Agile kookstudio' is een leuke manier om kennis te maken met het Agile gedachtegoed en de principes van de SCRUM methodiek. Met het koken creëren we een praktijksetting die een ieder begrijpt, voor de nodige ontspanning zorgt en teamdynamiek naar boven laat komen. De Agile kookstudio is een training en kookworkshop ineen.

Combineren mogelijk:

  • Borrel

  • Transport

Vanaf € 125,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Jouw Coverstory

Kom achter jouw persoonlijke kracht en drijfveren door middel van jouw eigen coverstory. Deze training biedt een uniek en waardevol inzicht voor jezelf en jouw werkomgeving.

aanbevolen 

Capoeira

Het storyboard

Ga aan de slag tijdens deze training met klantgericht communiceren aan de hand van een storyboard. Klantgericht communiceren, vraagt om inzicht in veranderend klantgedrag. Welke contactmomenten zijn er, langs welke wegen en welke gesprekstechniek zet je vervolgens in?

aanbevolen 

Capoeira

De sales missie

Sales, een belangrijk onderdeel voor ontzettend veel organisaties. Leer verkoopgericht denken en handelen tijdens de training 'De sales missie'. Uiteindelijk zal je met de opgedane kennis je organisatie nog verder kunnen laten groeien.