dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Het storyboard

1/1

Het storyboard

Vanaf 10 personen
Vanaf 4 uur

Op (bijna) elke locatie mogelijk 
 

                          Vanaf € 125,00 excl. btw 

Inclusief

  • Trainer

  • Trainingsmateriaal

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

 

In het kort:

Ga aan de slag tijdens deze training met het klantgericht communiceren aan de hand van het storyboard. Klantgericht communiceren vraagt om inzicht in veranderend klantgedrag. Welke contactmomenten zijn er, langs welke wegen en welke gesprekstechniek zet je vervolgens in?  

Uitgebreide omschrijving: 

Organisaties die continue met de markt kunnen meebewegen en verbinding weten te leggen met hun klant blijven hun concurrentie voor. Maar hoe zorg je als organisatie voor de juiste klantbenadering? Het opmaken van een storyboard helpt je om klantgericht te kunnen communiceren.   

Klantgericht communiceren vraagt om inzicht in veranderend klantgedrag. Welke contactmomenten zijn er, langs welke wegen en welke gesprekstechniek zet je vervolgens in?  
 

'Het storyboard' leert je op de juiste momenten de juiste communicatieve vaardigheden toe te passen om zodoende echt waarde te kunnen toevoegen. Aan de hand van illustraties brengen we het klantprofiel en de klantreis in kaart en stel je een gericht communicatieplan op. 

                                                                                          

  Vanaf

€ 125,00

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.