dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

De sales missie

1/2

De sales missie

Vanaf 10 personen
4 uur durende training

Op (bijna) alle locaties mogelijk
 

            Vanaf € 125,00  excl. btw 

Inclusief

  • Trainer

  • Trainingsmateriaal

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

 

In het kort:

Sales, een belangrijk onderdeel voor ontzettend veel organisaties. Leer verkoopgericht denken en doen tijdens de training 'De sales missie'. Je leert de kunst van verwachtingsmanagement om de verkoop te versterken en jouw organisatie te laten groeien.

Uitgebreide omschrijving:

Een succesvolle verkoper beschikt over de juiste karaktereigenschappen en vaardigheden om verbinding te kunnen leggen met de klant. Hoe zorgen zij nou voor die positieve klantervaring? Tijdens deze training kom je hier alles over te weten, en zul je heel veel dingen leren in een korte tijd.

Een positieve klantervaring is het resultaat van vaardigheden, bieden van toegevoegde waarde maar bovenal door verassing. Net het datgene doen waarmee je de klantverwachting echt weet te overtreffen.

Verkoopafdelingen richten zich op het actief binnenhalen van nieuwe klanten. Daarnaast houden zij zich ook bezig om bestaande klanten binnen te houden en meer te verkopen. Het gaat in alle gevallen om het creëren van behoefte en het ontwikkelen van behoefte. Vanuit deze behoefte maken ze de vertaling naar concrete vervolgstappen. En dan het liefst de deal te maken of een concrete vervolgstap in het verkoopproces.

De sales missie training is natuurlijk ook te combineren. Combineer de training samen met een uitgebreide lunch, diner of als een gezellige afsluiter van de training een borrel. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een teambuilding activiteit te combineren met de training. Vraag voor de training met of zonder combinatie een offerte bij ons aan en wij gaan er mee aan de slag!

Combineren mogelijk:

- Teambuilding

- Lunch

- Borrel
 

  Vanaf

€ 125,00

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.